19. maj 2019
Marianne Pedersen, Lina Falster og Dorte Ibsen er klar til at starte januarudsalg, søndag den 13. januar. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Marianne Pedersen, Lina Falster og Dorte Ibsen er klar til at starte januarudsalg, søndag den 13. januar. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsalget starter en søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsalget starter en søndag
Holbæk - 10. januar 2019 kl. 20:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 13. januar slår Butik Marianne, der ligger i Jyderup Centret, dørene op til et brag af et januarudsalg.

- Vi glæder os rigtig meget til at præsentere kunderne for de vanvittigt mange kvalitetsvarer, som er med på udsalget. Kollektionerne skifter nu så hurtigt at tøjet ikke når at blive uaktuelt, for der sakl gøres plads til de nye sæsonvarer. Man skulle tro det var løgn, men en del af de ting der kommer på udsalg lande her i butikken i november, så det er faktisk alt for tidligt at sælge dem så billigt. Men, i hverdagen møder jeg god og konstant opbakning, så jeg er kun glad for at kunne glæde alle mine skønne kunder med de skønne tilbud, siger butikkens indehaver, Marianne Pedersen.

Hun fortæller også at man finder gode tilbud på alle butikkens varegrupper og i alle afdelingerne.

- Det alminedlige udsalg starter klokken 11.00, men medlemmer af vores kundeklub får som sædvanligt mulighed for at handle allerede fra klokken 10.00 på dagen, og hvis man ikke kan vente på udsalget, så er der gode priser på vintertøj i hele ugen op til udsalgsstarten, tilføjer Marianne Pedersen.

I butikkens kælderetage kommer der som sædvanligt til at være masser af spottilbud - og er man klar til at se fremad mod foråret (hvem er ikke det?)- så har Marianne og hendes medarbejdere indrettet en hel afdeling med nye forårsvarer.

- Vi glæder os til at se butikken blive proppet med kunder - og tømt for tøj - præcis som det skal være på et januarudsalg, slutter Marianne Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk