21. oktober 2019
Fra torsdag den 11. juli er der udsalg af tøj og tasker, som ikke er sat ned i forvejen, siger Charlotte Drewes fra Jola Bags. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Fra torsdag den 11. juli er der udsalg af tøj og tasker, som ikke er sat ned i forvejen, siger Charlotte Drewes fra Jola Bags. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsalg og mere åbningstid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsalg og mere åbningstid
Holbæk - 11. juli 2019 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsalget hos Jola Bags starter i forbindelse med at der skrues op for åbningstiden i den kommende periode.

Frem til uge 30 (hvor der er ferielukket) holder taskeforretningen Jola Bags åbent på alle hverdage.

- Jeg har ferie fra mit andet job, så hvorfor ikke kombinere udsalget med mere tilgænglighed for mine kunder, griner indehaver Charlotte Drewes, der starter udsalg i butikken, torsdag den 11. juli.

I den første udsalgsuge kan man deltage i en konkurrence om at vinde en taske. Man deltager ved at skrive sine kontaktoplysninger bag på sin kassebon, og efterlade den hos Jola Bags. Når ugen er gået, trækkes der lod om præmien, som er en klassisk damehåndtaske. Vinderen får direkte besked.

Det er tasker og tøj, der ikke er nedsat i forvejen, som nedsættes med 25 procent ved udsalget.

Poserne er en stor succes
Charlotte Drewes har for et stykke tid siden besluttet sig for at det skal være slut med plastik i hendes butik. Det gælder også i forbindelse med kundernes køb, så hun syer selv bære(dygtige)poser, som kunderne får deres varer i.

- Nu er jeg løbet tør for tørklæder, så nu er det duge og andet overskydende stof, jeg bruger til poserne, som har fået en overordentlig god modtagelse. Hvis nogen ligger inde med ekstra tørklæder eller andet stof jeg kan bruge til mine poser, tager jeg gerne imod, siger hun.

Kunderne får også rabat, hvis de medbringer poserne næste gang, de skal handle hos Jola Bags, Skarridsøgade 39 i Jyderup. Den fysiske butik ligger i lokalerne, der tidligere var posthus, men der er også en net-afdeling tilknyttet.

- Det er rart at få tilkendegivelser på at Jola Bags rammer rigtigt med udbuddet. Jeg har oplevet en kunde, der kom med tog fra Holbæk - kun for at få en af mine hjemmelavede poser, men også at en anden kunde kom forbi, fordi et familiemedlem havde talt så pænt om butikken. Hun har været her så mange gange, at den nu kun omtales som »Vivi's butik« derhjemme, slutter Charlotte Drewes fra Jola Bags.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk