13. november 2019
Sommerhat og lang kjole. Helle Næsborg er klar til at sige velkommen til udsalg hos Butik Aase. Foto: Elisa Hauerbach
Sommerhat og lang kjole. Helle Næsborg er klar til at sige velkommen til udsalg hos Butik Aase. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsalg med masser af friske farver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsalg med masser af friske farver
Holbæk - 12. juli 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Butikkens varer stråler i mange farver og præsenteres så de forskellige farvekategorier hænger samlet, til inspiration for kunderne.

Det er nemt for kunderne, der hurtigt kan se, hvad der passer sammen.

I skrivende stund er man i gang med at flytte det tøj, som skal med på udsalget, frem i butikken. Der indrettes et udsalgsområde, så der gives plads til nyhederne i resten af butikken, der ligger på Hovedgaden 41 i Mørkøv. Udsalget starter mandag den 15. juli.

- De nye kollektioner ankommer til butikken i en lind strøm. Der er stadig årstidsbestemte hovedkollektioner - og indimellem dem, er der også en række minikollektioner, så der faktisk er nyheder på bøjlerne hele tiden, siger Helle Næsborg, Butik Aases indehaver.

Private modeshows
Helle fortæller, at hun har prøvet noget nyt og spændende, nemlig at holde et privat modeshow på forespørgsel fra et antal kvinder, der allesammen er fastliggere på en lokal campingplads.

Det var superhyggeligt. De kom her og havde mulighed for at se og prøve alt det tøj de ville. Nogen af dem var også selv med i modeshowet, og så handlede de bagefter. Det er bestemt noget jeg er åben for at gøre igen en anden gang, hvis der er interesse for det. Man kunne godt forestille sig at en god aften startede her, før turen gik videre til spisning og underholdning, slutter Helle Næsborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk