13. juli 2020
Jacob Staal med et af de næsten færdige køkkener, som man kan se stå færdigt, når Tvis køkkenbutikken åbner på Kanalstræde 6 lørdag den 16. november. Foto: Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Staal med et af de næsten færdige køkkener, som man kan se stå færdigt, når Tvis køkkenbutikken åbner på Kanalstræde 6 lørdag den 16. november. Foto: Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvis Køkken slår dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvis Køkken slår dørene op
Holbæk - 13. november 2019 kl. 07:19
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er to erfarne køkkenfolk, der åbner Tvis-køkkenbutikken i Kanalstræde lørdag den 16. november.

- Vi har de sidste fem år været francisetagere i en anden køkkenbutik i Holbæk Mega Center. Nu glæder vi os til at udleve vores drøm med Tvis-køkkenbutik­ken, så vi kan opfylde vores kunders drøm om et kvalitetskøkken, siger Jacob Staal, der sammen med hustruen Lone kommer til at drive Tvis-butikken, som ligger på adressen Kanalstræde 6 i Holbæk.

- Når vi slår dørene op, vil der være flotte køkkener at se på, og måske også madduft i butikken - hvis ikke emhætten sluger al duften - for en af vores samarbejdspartnere har lovet, at der kommer en repræsentant til at stå og lave mad i et af køkkenerne. Så kan vores første kunder og gæster få lidt godt at spise, når de alligevel er her, siger han.

På køkkenfabrikken i Tvis er det snedkere, industrilakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som skaber kundens køkken. Her arbejder de side om side med højteknologiske maskiner, der klarer nogle processer bedre og mere effektivt end menneskehænder.

Et Tviskøkken laves specielt til kundens rum. Jacob Staal fortæller, at der kommer til at være fem store udstillingkøkkener til inspiration i forretningen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk