25. januar 2020
Palle Olsen, Jon Jensen og Søren Schmidt, alle med tilknytning til Idrætsforeningen Ryttergården, forstår ikke beslutningen i Holbæk Kommune. Foto: Jørgen Juul
Palle Olsen, Jon Jensen og Søren Schmidt, alle med tilknytning til Idrætsforeningen Ryttergården, forstår ikke beslutningen i Holbæk Kommune. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvinges ned på halv tid i idrætshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvinges ned på halv tid i idrætshallen
Holbæk - 24. juli 2019 kl. 05:56
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For et halvt år siden blev Idrætsforeningen Ryttergården i Holbæk hædret med Holbæk Kommunes idræts-pris. Foreningen har også et 20 års jubilæum lige om hjørnet. Men nu er foreningen, der er for psykisk sårbare, tvunget ned på halv tid i Bjergmarkshallen i Holbæk. Der er andre, der skal bruge IF Ryttergårdens træningstid om torsdagen.

arrow Læs også: Garden mistede hal-tid på Stenhus

Foreningen er blevet tilbudt en tid fredag aften i stedet. Men på det tidspunkt vil foreningen ikke kunne få lønnet personale stillet til rådighed.

- Vi kan heller ikke uden videre flytte til en anden hal. IF Ryttergården er for psykisk sårbare, der skal være i vante og trygge rammer. Jeg forstår slet ikke Holbæk Kommunes afgørelse. Det er uanstændigt og uartigt, siger Søren Schmidt, der er koordinator i IF Ryttergården.

- Beslutningen er trukket ned over hovedet på os, siger formand Palle Olsen, og Jon Jensen, der er instruktør i foreningen, er sikker på, at beslutningen kommer til at koste medlemmer.

- Noget, vi har bygget op over flere år, falder til jorden, siger han.

arrow Venstre vil kigge på hal-tid i Holbæk
24. juli 2019 kl. 13:38 Opdateret: kl. 13:38
arrow Forbund kritiserer Holbæk Kommune
24. juli 2019 kl. 12:41 Opdateret: kl. 12:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk