21. november 2018
Fra den 1. marts vil VisitHolbæks turistbutik  ikke længere være bemandet. Foto Jette Bundgaard.
Fra den 1. marts vil VisitHolbæks turistbutik ikke længere være bemandet. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistbutikken bliver ubemandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistbutikken bliver ubemandet
Holbæk - 14. februar 2018 kl. 20:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

VisitHolbæks turistbutik vil fra den 1. marts ikke længere være bemandet.

Beslutningen om, at VisitHolbæks turistbutik, Ahlgade 1C, bliver ubemandet, bygger på undersøgelser af, hvordan turisterne søger information og på en lokal statistik over, hvem der reelt benytter sig af butikken:

- Det har vist sig, at turistbutikken overvejende bruges af lokale borgere, som kommer for at få brochurer om nationale destinationer som Odense og Ålborg. Der er naturligvis også et flow af udenbys turister i sommersæsonen, men det er ikke mange. Til gengæld oplever vi, at stadig flere tilgår vores hjemmeside fra deres mobil, og tendensen er tydeligvis, at den moderne turist søger informationer på de elektroniske platforme eller henvender sig på mail, det er derfor der, vi vil lægge ressourcerne, forklarer turistchef Anne-Grete Sørensen, og tilføjer, at servicen i forhold til de lokale borgere fortsætter.

Turistchefen håber, at kunne samle en gruppe frivillige, der kan bemande turistbutikken i højsæsonen - sådan som man for eksempel ser det på Orø:

- Det vil dreje sig om perioden fra midt i juni til sidst i august, og jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til et frivilligt korps. Derudover vil vi altid være tilgængelige på telefonen i vores kontortid, og man vil også kunne ringe efter hjælp på en klokke i butikken. Her vil der desuden være de sædvanlige brochurer og en touchskærm med orientering om overnatningsmuligheder.

VisitHolbæk overvejer derudover at ruste personalet på de lokale overnatningssteder til at yde en bredere turistvejledning - som et supplement til informationerne på nettet og i den ubemandede turistbutik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk