15. maj 2021
For trede gang inden for de seneste tre år blev en 31-årig mand i lørdags sigtet for kørsel uden førerret. Derfor beslaglagde politiet hans varebil.
For trede gang inden for de seneste tre år blev en 31-årig mand i lørdags sigtet for kørsel uden førerret. Derfor beslaglagde politiet hans varebil.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje gang faldt hammeren - bil beslaglagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje gang faldt hammeren - bil beslaglagt
Holbæk - 12. april 2021 kl. 14:17

En 31-årig mand fra Svinninge blev lørdag klokken 18.19 sigtet for kørsel uden førerret, da Midt- og Vestsjællands Politi havde standset en varebil på Landevejen ved Tuse.

Ved en nærmere kontrol af varebilen viste det sig, at den lovpligtige ansvarsforsikring på køretøjet var ophørt i 2020, så politiet inddrog varebilens nummerplader.

Den 31-årige blev derfor også sigtet for kørsel i varebilen, som altså hverken var registreret eller ansvarsforsikret, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Derudover fandt politiet ud af, at den 31-årige nu for tredje gang inden for de seneste tre år var blevet sigtet for kørsel uden førerret, så politiet beslaglagde hans varebil med henblik på senere konfiskation.

Den 31-årige vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres og spørgsmålet om endelig konfiskation af varebilen skal afgøres.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk