27. februar 2020
Udby Forsamlingshus skal have renoveret ydermurene.
Udby Forsamlingshus skal have renoveret ydermurene.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre huse får støtte til forskønnelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre huse får støtte til forskønnelse
Holbæk - 23. januar 2020 kl. 10:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre ejendomme i Udby, Holbæk og Mørkøv vil nu blive lidt kønnere at se på. Holbæk Kommunalbestyrelse bevilgede onsdag aften i alt cirka 170.000 kroner i støtte til istandsættelse.

Fællesnævneren for projekterne er »landsbyfornyelse«, som kan udløse støtte fra stat og kommune. Nogle steder er denne type støtte givet til at rive faldefærdige huse ned, men i dette tilfælde er husene gode nok til at blive stående, hvis de får en overhaling.

Det drejer sig om Udby Forsamlingshus, som får 100.000 kroner fra kommunen og 150.000 kroner fra staten til at istandsætte ydermurene.

En ejendom på Hovedgaden 24 i Mørkøv skal også have ordnet ydermurene. Her er der 25.000 kroner fra kommunen og 39.000 fra staten.

Den tredje ejendom er Søstrupvej 6 lige syd for Holbæk Mega Center. Her er det bindingsværket, som skal sættes i stand. Kommunen betaler 45.000 og staten cirka 68.000 kroner til projektet.

Ejerne af de tre ejendomme betaler også selv til renoveringen. På Søstrupvej og i Mørkøv udgør støtten cirka halvdelen af de samlede udgifter. I Udby slipper man billigere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk