24. november 2017
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 'Trafiklys' i hjemmeplejen afskaffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

'Trafiklys' i hjemmeplejen afskaffet
Holbæk - 14. september 2017 kl. 11:00
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er slut med rød, gul og grøn hjemmepleje i Holbæk.

Trafiklysmodellen blev slukket på byrådets møde onsdag aften. Dermed forsvandt ledelsens værktøj til at synliggøre, hvad der skal og ikke skal laves ved underbemanding.

Men selv om trafiklyset er slukket, vil ældre fortsat opleve, at deres hjælp udskydes. For budgettet skal holdes, der ikke penge i udvalget Aktiv hele livet til vikarer. Men måske ændres det ved næste byrådsmøde, hvor borgmester Søren Kjærsgaard forventer at få en sag om penge til vikarer i årets sidste måneder på dagsordenen.

Trafiklyset blv indført i forbindelse med en sparerunde, hvor indkøb og ansættelse med omtanke skulle give 15 millioner kroner i 2017. Det betyder, at ældre får udskudt bad og hjælp, ikke får den hjælp, de er visiteret til, og kommunen ikke lever op til egne krav om servicestandard, fastslog enhedslistens Leif Juhl på mødet. Det var ham, der havde bedt om at få sagen på dagsordenen i håb om at få fjernet trafiklyset og tilført penge til vikarer.

Trafiklyset er efter den første behandling blevet omdøbt til indsatsen for håndtering af akutte og/eller uforudsete situationer i hjemmeplejens drift. Men uanset navn faldt værktøjet på grund af stemmelighed i byrådet. Læs mere i Nordvestsnyt torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk