6. maj 2021
2. januar satser Ronnie Stokholm (tv.) og Kristian Ellis Larsen på at kunne slå dørene op til Sportsbyens Træningscenter.
gallery icon

Se billedserie

2. januar satser Ronnie Stokholm (tv.) og Kristian Ellis Larsen på at kunne slå dørene op til Sportsbyens Træningscenter.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træningscenter gør klar til åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningscenter gør klar til åbning
Holbæk - 20. september 2018 kl. 12:10
Af Kaj Ove Jensen

Om lidt over tre måneder åbner Sportsbyens Træningscenter i Holbæk. På 1500 kvadratmeter fordelt over to etager tæt ved hovedindgangen til Holbæk Sportsby får Sportsbyens Træningscenter A/S til huse. Håndværkerne skal efter planen have sportsbyen klar til brug den 31. december. Derfor regner de daglige ledere af træningscentret - Ronnie Stokholm, Tjebberup, og Kristian Ellis Larsen, Tuse Næs - med, at de er klar til at slå dørene op onsdag den 2. januar.

arrow Læs også: Hovsa: Eget bad i sidste øjeblik

De to kender hinanden fra flere års ansættelse sammen i Go2Fitness på Østre Havnevej i Holbæk, hvor Ronnie Stokholm var daglig leder.

Alle vil kunne købe abonnementsordninger eller dagspas til Sportsbyens Træningscenter. I stueetagen kommer de gængse maskiner for alle sammen med håndvægte og andet. Førstesalen bliver med mere specialiseret udstyr til eliten.

- Der vil være frivægte og et område med crossfit-udstyr. På en 20 meter lang bane kan der trænes sprint- og spurttræning med en slæde, der skal skubbes. Der vil også være boksetræning med sandsække, boxmaster og en masse små puder, fortæller Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen.

En bikesal med cykler og løbebånd med mere vil også være at finde på førstesalen med udsigt over søen ved sportsbyen. Til den anden side vil der være vinduer ned til tennisbanerne.

Træningscentrets brugere skal benytte sportsbyens omklædning og bad.

- Det bliver et eksklusivt center, men det skal ikke være prisen, der skræmmer folk væk. Og medlemmerne af foreningerne i sportsbyen får nok lidt gode priser, fortæller Ronnie Stokholm.

Der vil blive et tæt samarbejde med naboen, Holbæk Kommunes sundhedscenter, som skal bruge træningscentrets maskiner til genoptræning af borgere.

Træningscentret er stiftet af tre selskaber. Det ene er Ronnie Stokholm Holding ApS, og det andet er Slutstenen ApS, som Kristian Ellis Larsen ejer sammen med sin far, Palle Larsen, og sin bror Mikkel Ellis Larsen. Det tredje selskab MCH Holding A/S ejes af entreprenør Morten C. Henriksen, der er formand for det nye træningscenters bestyrelse.

Morten C. Henriksen er også formand for bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby, ligesom hans entreprenørvirksomhed i Hagested er totalentreprenør på opførelsen.

- Det er Morten C. Henriksens kvadratmeter, vi lejer os ind på, fortæller Ronnie Stokholm, der er direktør i Sportsbyens Træningscenter.

De 1500 kvadratmeter er en af de byggeretter, som kommunen har udbudt i forbindelse med sportsbyen.

arrow Træningscenter ser ud til at miste årets vigtigste måned
31. oktober 2018 kl. 17:13 Opdateret: kl. 12:26
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk