16. januar 2019
Kom og vær med, når vi afholder vores kæmpestore arrangement med kombinteret Torvedag og elitecykelløb, opfordrer formanden for Svinninge Erhvervsforening, Benny Jørgensen (tv.) og formanden for Svinninge Lokalforum, Michael Abrahamsen. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Kom og vær med, når vi afholder vores kæmpestore arrangement med kombinteret Torvedag og elitecykelløb, opfordrer formanden for Svinninge Erhvervsforening, Benny Jørgensen (tv.) og formanden for Svinninge Lokalforum, Michael Abrahamsen. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torvedag med lokal opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvedag med lokal opbakning
Holbæk - 10. august 2018 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 12. august er der kombineret Torvedag og cykelløb i Svinninge.

- Vi forventer minimum 1000 gæster og har brugt meget energi på at sætte et program sammen, der tilgodeser hele familien, lyder det fra arrangørerne.

I forbindelse med torvedagen vil der være kræmmermarked, børneområde, levende musik, gratis morgenbrød og masser af aktiviteter - alt sammen centreret omkring torvepladsen på den store parkeringsplads hos SEAS-NVE, der ligger på adressen Svinninge Hovedgade 36.

- Vi har plads til 35 boder på den overdækkede parkeringsplads, hvor der også serveres morgenmad, sponseret af Svinninge Bageren. De 25 af boderne er allerede reserveret, men har man lyst til at være med, er der altså stadig mulighed for det.

Stadeholdere betaler kun for det antal løbende meter, de lægger beslag på, så man kan godt have en større eller en mindre bod i forhold til andre, fortæller formanden for Svinninge Erhvervsforening, Benny Jørgensen.

Der er i øvrigt også plads til flere kræmmere, så hvis man har lyst til at være en del af aktiviteterne på dagen, er det stadig muligt at tilmelde sig.

Er man interesseret i en stand, kan man ringe på telefonnummer 21601123 (Lotte Slott Skjøde) - eller 59261212 (Pia Møller Christiansen).

Arrangementet kommer til at vare fra klokken 8.00 om morgenen og til klokken cirka 17.00 om eftermiddagen. De lokale erhvervsdrivende kan man blandt andet besøge i deres boder og bemærke som sponsorer til »cykelløbets klappere« - og til de hegn/bander, som danner opløbsstrækningen.

Klokken 9.00 giver Svinninge Bageri gratis morgenmad til alle, på det overdækkede parkeringsområde hos SEAS-NVE.

Torveaktiviteterne åbner klokken 9.30. Boder og kræmmere lukker klokken 16.30. Dagen igennem er der underholdning for børn og voksne.

Har man et par timer til overs og lyst til at give en hånd med, er man mere end velkommen til at henvende sig til Michael Abrahamsen fra Svinninge Lokalforum. Der afholdes informationsmøde for de frivillige på SEAS-NVE's parkeringsplads, onsdag den 8. august klokken 19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk