15. oktober 2019
Den tomme fabrik på Ringstedvej 13 i Svinninge har en bygningsmasse på over 26.000 kvadratmeter. I stedet for rødkål og marmelade med mere, som Orkla Foods (tidligere Beauvais) producerede frem til 2016, ser det nu ud til, at der skal brygges øl, efter at ejendommen er solgt til To Øl ApS. 
Foto: CR3 DK
Den tomme fabrik på Ringstedvej 13 i Svinninge har en bygningsmasse på over 26.000 kvadratmeter. I stedet for rødkål og marmelade med mere, som Orkla Foods (tidligere Beauvais) producerede frem til 2016, ser det nu ud til, at der skal brygges øl, efter at ejendommen er solgt til To Øl ApS. Foto: CR3 DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tom fabrik solgt til bryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tom fabrik solgt til bryggeri
Holbæk - 15. november 2018 kl. 12:58
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nye aktiviteter på vej i den store erhvervsejendom på Ringstedvej 13 i Svinninge. Køberen er bryggerivirksomheden To Øl ApS, København, som de seneste år har opnået stor fremgang, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

arrow Læs også: Gammel fabrik gøres klar til øl og whisky

Der er mere end 26.000 kvadratmeter bygninger på den 151.000 kvadratmeter store grund. Ejendommen har stået tom, siden Orkla Foods Danmark i juli 2016 producerede den sidste marmelade på fabrikken. Den er af mange nok bedre kendt som Beauvais, der var navnet frem til 2013.

- Vi er rigtig glade for, at ejendommen er solgt nu, og vi er spændte på at følge, hvad der kommer til at ske på området. Vi har jo været glade for at være i Svinninge, og det ligger os meget på sinde, at det fortsat går godt for området, siger Elisabeth Voss, der er HR- og informationsdirektør i Orkla Foods Danmark.

Hos To Øl ApS har administrerende direktør og hovedejer Tore Gynther på nuværende tidspunkt ingen kommentarer til, hvad ejendommen mere præcist skal bruges til. Ifølge virksomhedens hjemmeside begyndte Tore Gynther med hjemmebrygning i 2005, mens To Øl ApS blev etableret i 2010.

»Selskabets formål er bryggerivirksomhed, herunder fremstilling af øl ved kontrakt på andre bryggerier og hermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhed«, hedder det i anpartsselskabets formålsparagraf.

Virksomheden kan næppe selv fylde de mange kvadratmeter ud, så en del vil formentlig blive søgt udlejet.

To Øl ApS har virksomhedsadresse i Slotsgade 2, første sal, i København, ligesom der er lager på en adresse i Antwerpen, Belgien. To Øl ApS, der har online-salg, har desuden datterselskabet Brus ApS, som i 2016 åbnede et tapperi og restaurant med adresse i Guld­bergsgade i København. I 2017 åbnede Brus en søsterbar i Oslo.

arrow Vil være størst på specialdrikkevarer
21. februar 2019 kl. 16:43 Opdateret: kl. 16:33
arrow Drinks på fustager kommer først
30. december 2018 kl. 12:06 Opdateret: kl. 17:04
arrow Nye arbejdspladser til byen
17. november 2018 kl. 11:03 Opdateret: kl. 18:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk