18. september 2020
Der er sket store skader på facaden på Cirkle K på Kalundborgvej i Holbæk efter et rambuktyveri i nat.Foto: Morten D. Christensen
Der er sket store skader på facaden på Cirkle K på Kalundborgvej i Holbæk efter et rambuktyveri i nat.Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To rambuktyverier: Butiksfacader smadret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To rambuktyverier: Butiksfacader smadret
Opdateret 18. februar 2019 kl. 10:59
Holbæk - 18. februar 2019 kl. 10:37
Af Morten D. Christiensen og Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi arbejdede fra morgenstunden med to sager om rambuktyverier mod butikker i Holbæk og Hørve begået natten til mandag.

arrow Læs også: Rambuktyv forsvundet - retssag sparket til hjørne

I begge tilfælde er en personbil blevet brugt til at smadre butiksfacaderne, og alene af den grund arbejdet politiet ud fra, at der kan være en sammenhæng mellem de to episoder, oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

I Holbæk gik det ud over Cirkle K på Kalundborgvej.

Her blev hele butiksfacaden smadret, da et ukendt antal personer kørte bilen ind i den.

Ifølge Per Buchholz fra ejendomsafdelingen i Cirkle K Danmark havde personerne først forsøgt at knuse en rude med en sten, men da det ikke lykkedes, blev bilen taget i brug. Det fremgår af optagelser fra tankstationens videoovervågning, som nu vil blive overdraget til politiet.

- Én af dem smutter ind i butikken og tager nogle øl og ikke andet. Og så taber han nogle af dem på vej ud, konstaterer Per Buchholz, da Nordvestnyt møder ham foran den stærkt beskadige butik mandag formiddag.

Her var folk fra et skadeservicefirma i fuld gang med at fjerne glasskår og forvredet metal, og forventningen var, at Cirkle K kunne åbne igen mandag eftermiddag.

Det præcise gerningstidspunkt var mandag formiddag lidt uklart, men politiet mener, at tyvene først har været ved butikken i Hørve omkring klokken 3.48 og ikke længe derefter ved Cirkle K i Holbæk.

Da gerningsmændene kørte bilen gennem butiksfacaden til Spar i Hørve gik alarm og tågekanon i gang.

Det lykkedes tyvene at smutte væk med et ukendt antal skrabelodder.

Der er følgende signalementer af gerningsmændene:

Den ene er en 20-30-årig spinkel mand på 170-180 cm. Han har kort mørkt hår og var iført sort hættetrøje og sorte bukser.

Den anden mand er ligeledes 20-30 år, men normal af kropsbygning og 180-190 cm høj. Han har mørkt maskinklippet hår og var iført lyse bukser og en sort dun-jakke. Køretøjet, der blev anvendt, er beskrevet som en sort personbil.

Mandag morgen fandt en borger i Hørve-området en efterladt bil med skader, og ifølge Martin Bjerregaard ville politiet undersøge, om den kan have været brugt ved de to rambuktyverier.

arrow To mænd anholdt for rambuktyverier
18. februar 2019 kl. 11:27 Opdateret: kl. 11:27
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk