22. oktober 2019
Kenny Jensby (tv.) overrakte Iværksætterprisen til Peter Trier, Orø Bryghus. Der var 6000 kroner til akustikplader med tryk efter eget valg hos OnPrint.
gallery icon

Se billedserie

Kenny Jensby (tv.) overrakte Iværksætterprisen til Peter Trier, Orø Bryghus. Der var 6000 kroner til akustikplader med tryk efter eget valg hos OnPrint.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To priser til erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To priser til erhvervslivet
Holbæk - 11. januar 2019 kl. 22:01
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 350 tilmeldte blev der fredag eftermiddag sat ny rekord for deltagelsen ved den traditionsrige nytårskur for Holbæk Kommunes erhvervsliv.

arrow Læs også: Succesfuldt legetøjsfirma skaber lokale job

Holbæk Erhvervsforum, i samarbejde med Junior Chamber International Holbæk og Sjællandske Medier, står bag nytårskuren, hvor Iværksætterprisen og Erhvervsprisen for 2018 blev uddelt.

Iværksætterprisen blev vundet af Orø Bryghus foran Bar 1841, Ahlgade 47 D, Holbæk.

Orø Bryghus har i sin nuværende form været aktiv siden foråret 2017. Ved overtagelsen af Orø Bryghus var det meningen, at det skulle være en hobby, men det blev i stedet på fuld tid. Kapaciteten blev øget fra 50 til 200 liter pr. bryg. Der kan stadig ikke følges med efterspørgslen, og derfor øges kapaciteten til 800 liter.

- Anlægget skal fremstilles i Kina efter specielle mål, fordi vi har et meget lille hus. Vi regner med, anlægget er klar i april, fortæller Peter Trier.

Derefter vil der blive brygget 10.000-12.000 liter øl om måneden. Øllene forhandles blandt andet i brugserne på Orø og i Dalby, hos Meny i Kr. Hyllinge og hos Høkeren i Venslev, men der må siges nej til en del.

Vinderen af Erhvervsprisen blev Neurons Inc., Anders Larsensvej 11 i Holbæk. Der var tæt opløb med legetøjsproducenten Plus-Plus A/S, Borup, mens OnPrint A/S, Holbæk, blev nummer tre.

Neurons er siden 2015 vokset fra tre til over 40 ansatte. Virksomheden ejes af Thomas Z. Ramsøy, der er hjerneforsker, og hans kone Majken Z. Ramsøy, der er HR-chef i virksomheden. Sønnen Mike Storm er daglig leder.

Virksomheden bruger de nyeste teknologier inden for hjerneforskning og eyetracking til at måle forstå menneskers reaktioner. Blandt kunderne er Google og Facebook.

- Vi har i slutningen af 2018 lagt en helt ny strategi for 2019 og 2020. Vi vil have fokus på, hvad der er forbrugernes reaktioner. Inden for de næste fem år vil vi være markedsledende i verden, fortæller Mike Storm.

På hovedkontoret i Holbæk er der 25 faste medarbejdere og dertil kommer 10-12 på deltid. Desuden er der en halv snes medarbejdere på kontorer i Guatemala, Indien og Malaysia. Til sommer åbnes et lab i Dallas, Texas i USA med en blandet danske og amerikansk personale.

Ved nytårskuren var der traditionen tro også tale af borgmesteren. Christina Krzy­rosiak Hansen (S) bebudede blandt andet, at der i det kommende år skal udarbejdes en ny erhvervspolitik i Holbæk Kommune.

arrow Her er Holbæks 19 gazeller
06. december 2018 kl. 12:55 Opdateret: kl. 13:47
arrow Succes med eksport af plastbrik
25. oktober 2018 kl. 04:52 Opdateret: kl. 15:22
arrow Plastbrik vinder pris i USA
22. oktober 2018 kl. 16:10 Opdateret: kl. 09:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk