26. maj 2019
Søren Friis og Jens Varling med en af de checks, der skal overdrages til vinderne af de to priser fra Jyderup Erhvervsforening. Foto: Elisa Hauerbach
Søren Friis og Jens Varling med en af de checks, der skal overdrages til vinderne af de to priser fra Jyderup Erhvervsforening. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To priser på vej: Ildsjæl og mønsterbryder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To priser på vej: Ildsjæl og mønsterbryder
Holbæk - 09. november 2018 kl. 07:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I samarbejde med den lokale sparekasse, har Jyderup Erhvervsforening oprettet to priser, der skal uddeles ved en award-event i Skarridsøsalen.

- Alle kan indstille og alle kan indstilles. Man behøver ikke at være medlem af erhvervsforeningen for at være med til at pege på en mønsterbryder eller en ildsjæl i Jyderup og omegn, siger Jens Varling fra Sparekassen Sjælland-Fyn og Søren Friis fra Jyderup Erhvervsforening.

Ildsjæleprisen skal tildeles en frivillig leder eller lignende.

Mønsterbryderprisen hylder en virksomhed der tør gå »mod strømmen«.

Priserne består af en awardfigur, som er under udarbejdning - og et kontantbeløb (fra Sparekassen Sjælland-Fyn). De uddeles fredag den 1. februar 2019 ved en award-event - med Jyderup Erhvervsforening som vært - i Skarridsøsalen. Alle kan indstille kandidater til priserne, frem til søndag den 16. december. Indstillinger kan ske fra uge 45, via erhvervsforeningens hjemmeside. Juryen består af Søren Friis, Jens Varling, Preben Gajhede, Ove Kjeldgaard og en ikke navngivet borger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk