18. marts 2019
Baldemar Jacobsen og Rasmus Otto har overtaget tandteknik-klinikken efter Stig Pallisbeck (th.) Sidstnævnte har valgt at gå på pension.Privatfoto
Baldemar Jacobsen og Rasmus Otto har overtaget tandteknik-klinikken efter Stig Pallisbeck (th.) Sidstnævnte har valgt at gå på pension.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To om ny tandteknik-klinik i Labæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To om ny tandteknik-klinik i Labæk
Holbæk - 10. juli 2018 kl. 16:09
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to unge tandteknikere, Rasmus Otto og Baldemar Jacobsen, har åbnet klinik med navnet Proteseeksperten i Labæk i Holbæk.

De kommer dog ikke til at konkurrere med Stig Pallisbeck, som har haft klinik samme sted siden 1995, for det er nemlig hans klinik, de to har overtaget.

Rasmus Otto og Baldemar Jacobsen er begge autoriserede kliniske tandteknikere og er uddannede fra Århus Universitet for henholdsvis seks og fem år siden.

De tilbyder ikke almindeligt tandlægearbejde, men vil som Stig Pallisbeck udelukkende arbejde med at fremstille proteser. Lige fra de fastsiddende til dem, der sættes fast med trykknapper.

De to har været ansat i hver sin klinik i en landsdækkende tandteknikerkæde, og det var på den måde, at de mødte hinanden og blev enige om at åbne deres eget.

- Vi fandt ud af, at vi godt vil gøre tingene på vores egen måde, og derfor besluttede vi at åbne klinik sammen, fortæller Rasmus Otto.

At det så lige blev Holbæk, de to endte, hænger blandt andet sammen med, at Rasmus Otto kendte Holbæk i forvejen.

- Mine bedsteforældre og forældre har haft sommerhus i Odsherred, så jeg er kommet i Holbæk mange gange, fortæller han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk