8. juli 2020
Pia Juel Verland med to af de helt specielle genstande, Cazacool har i sit sortiment: En sjov led-lampe og en gylden kanin - der i øvrigt fungerer som rummelig sparebøsse.

Foto: Claus Sørensen.
gallery icon

Se billedserie

Pia Juel Verland med to af de helt specielle genstande, Cazacool har i sit sortiment: En sjov led-lampe og en gylden kanin - der i øvrigt fungerer som rummelig sparebøsse. Foto: Claus Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dage med spræl i galleriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dage med spræl i galleriet
Holbæk - 22. november 2019 kl. 20:30
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skrues op for kunstblusset. Der bydes på kunst i flere afskygninger - ja og på hotdogs, øl, vin, gløgg og julekager.

Ikke det hele på én gang, men delt over to dage med særarrangementer på Galleri Juel Verland Art på Smedelundsgade 31A i Holbæk.

Det bliver et par dage med spræl.

Den første af disse dage er lørdag den 30. november. Her bydes på en event med åben kunstkælder og galleri.

- Det bliver en dag med åbent både oppe og nede med særlig fokus på de nyeste værker af galleriets faste kunstner, Claudie Poinsard, fortæller Pia Juel Verland.

Claudie Poinsard bor i Sydfrankrig. Hun har de seneste tre år været fast tilknyttet Holbæk-galleriet, og hendes værker er blevet en gedigen succes.

På de tre år har Pia Juel Verland solgt ikke færre end - og hold nu fast - 370 af den franske kunstners oliemalerier. 370.

- Af dem har de 34 været i størrelsen 193 x 130 centimeter, fortæller galleristen. Det er malerier i prisklassen omkring halvtreds tusinde kroner.

Claudie Poinsards værker pryder galleriet nu, og under kunsteventen den 30. november kommer der ekstra fokus på dem.

Når det lørdag den 14. december går løs med endnu et særarrangement på galleriet, stilles der skarpt på interiør-ting.

Det er interiørfirmaet Cazacool, der ellers kun findes som netbutik, der udstiller og sælger med Claudie Poinsards spændende malerier som baggrund.

- Det bliver et julesalg af møbler, nips, lamper og en række andre ting, her med mulighed for at se tingene i virkeligheden og ikke alene i et netkatalog, fortæller Pia Juel Verland.

Cazacool, som galleristen nylig har haft nærkontakt med på en livsstilmesse, har netop brugt galleriet i Holbæk til stedet, hvor der er blevet foretaget fotooptagelser til firmaets interiør-katalog.

Det var ved den lejlighed, man blev enige om, at Galleri Juel Verland Art den 14. december kommer til at danne rammen om salg af Cazacools vareprøver og restlager - samtidig med, at galleriet holder åbent.

- Der bliver solgt mange ting i alle prisklasser, oplyser Pia Juel Verland og lover, at der bydes på mange ting, der er meget, meget anderledes, end det man ellers ser.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk