18. oktober 2021
Politiet var onsdag aften synligt til stede i Ladegårdsparken, da en kvinde var blevet utryg, efter at der var blevet udøvet hærværk på hendes bil.
Politiet var onsdag aften synligt til stede i Ladegårdsparken, da en kvinde var blevet utryg, efter at der var blevet udøvet hærværk på hendes bil.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To biler udsat for hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To biler udsat for hærværk
Holbæk - 14. oktober 2021 kl. 14:09
Af Palle Mogensen

Onsdag ved 18.30-tiden anmeldte en 53-årig, kvindelig bilejer fra Holbæk, at hendes bil var blevet udsat for hærværk, da den holdt i Ladegårdsparken. To af bilens dæk var blevet punkteret med tydelige stikhuller, så bilejeren havde tilkaldt autohjælp.

Mens hun ved 20-tiden opholdt sig ved bilen og ventede på autohjælpen, måtte bilejeren igen kontakte politiet, idet nogle unge forsamlede sig i området, hvilket bilejeren fandt utrygt. En patrulje kørte derfor til området, hvor politiet også traf en mandlig bilejer, hvis bil netop var blevet udsat for hærværk i form af stenkast mod bilen.

I Ladegårdsparken traf politiet nogle af de lokale unge, som politiet jævnligt træffer ved patruljering i beboelsesområdet. Ingen af de unge kunne umiddelbart mistænkes i de to sager, men politiet forblev i området i et par timer med yderligere patruljer i præventivt øjemed, indtil autohjælpen senere på aftenen havde afhentet den punkterede bil.

Begge sager efterforskes nu af politiet, der er i tæt dialog med begge bilejere i et forsøg på at få afdækket, hvorfor netop deres to biler som de eneste i området skulle udsættes for hærværk.

I den forbindelse ønsker politiet at komme i kontakt med personer, der i mørket måtte have set nogen forøve hærværk ved at stikke noget i bildækkene på kvindens bil eller omkring kl. ca. 19.50 set nogen kaste sten mod den mandlige bilist. Oplysninger i sagerne gives til politiet på tlf. 114.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk