30. oktober 2020
Den to-årige dreng blev fundet i et vandhul et sted i det grønne område Rævebjerg i Mørkøv. Han er nu indlagt i kritisk tilstand på Rigshospitalet i København,
Den to-årige dreng blev fundet i et vandhul et sted i det grønne område Rævebjerg i Mørkøv. Han er nu indlagt i kritisk tilstand på Rigshospitalet i København,
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To-årig dreng er død efter drukneulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To-årig dreng er død efter drukneulykke
Opdateret 11. oktober 2019 kl. 17:28
Holbæk - 11. oktober 2019 kl. 09:43
Af Morten D. Christensen

Opdatering fredag kl. 17.26: Den to-årige dreng er fredag afgået ved døden på Rigshospitalet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

En to-årig dreng fra Mørkøv var fredag morgen fortsat i kritisk tilstand efter, at han torsdag formiddag faldt i et vandhul i området ved Rævebjerg i Mørkøv.

arrow Læs også: Ingen sag efter to-årig drengs druknedød

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man torsdag klokken 10.26 fik en melding via 112 om, at drengen, der var på tur med sin vuggestuegruppe fra Børnehuset Krummeluren i Mørkøv, havde været involveret i en drukneulykke.

- Drengen er tilsyneladende kommet væk fra sin gruppe, og han bliver så fundet i et lille vandhul. Han bliver reddet op, og man begynder straks at give ham førstehjælp, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, til dagbladet Nordvestnyt og sn.dk.

Hun kan ikke sige noget om, hvor lang tid, den to-årige dreng har været væk fra de øvrige børn og voksne i gruppen.

Der blev sendt både politi, ambulance samt en akuthelikopter til stedet, som bistod med den livreddende førstehjælp Den lille dreng blev herefter fløjet til behandling på Rigshospitalet.

Fredag formiddag ved 9-tiden havde politiet ikke modtaget nye oplysninger fra Rigshospitalet om drengens tilstand, men den skulle fortsat være kritisk.

Torsdag eftermiddag forlød det i flere medier, herunder på sn.dk, at ulykken var sket i Torbenfeld Sø syd for Mørkøv, men det er ikke korrekt.

Midt- og Vestsjællands Politi siger til Nordvestnyt, at man blev kaldt til Rævebæk i Mørkøv by, som ligger lige ved det grønne område Rævebjerg.

Politiet skal nu undersøge omstændighederne omkring ulykken. Det skal være med til at afdække, om nogen kan stilles til ansvar.

I første omgang er fokus dog på at tage hånd om de øvrige børn og personalet i den private institution Børnehuset Krummeluren, som selvsagt har befundet sig i en frygtelig situation.

Når det er lidt på afstand skal politiet afhøre relevante personer, og man har desuden orienteret Arbejdstilsynet om ulykken. Selv om der ikke er tale om en arbejdsulykke skal tilsynet alligevel se på omstændighederne, fordi der har været medarbejdere fra institutionen involveret, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

arrow Sag om to-årigs druknedød stadig uafklaret
20. februar 2020 kl. 13:04 Opdateret: kl. 09:48
arrow Efter drukneulykke: Krummeluren undgår skærpet tilsyn
07. november 2019 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
arrow Formand: Forældre bakker op om Krummeluren
21. oktober 2019 kl. 14:33 Opdateret: kl. 13:35
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk