16. februar 2019
Den 18-årige midtsjællander er tiltalt for vold mod Peter Madsen 8. august. Den 17. august blev han ved Retten i Holbæk dømt for tre voldsepisoder i Tølløse.
Den 18-årige midtsjællander er tiltalt for vold mod Peter Madsen 8. august. Den 17. august blev han ved Retten i Holbæk dømt for tre voldsepisoder i Tølløse.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltale: Midtsjællænder overfaldt drabsdømte Peter Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltale: Midtsjællænder overfaldt drabsdømte Peter Madsen
Opdateret 13. september 2018 kl. 11:32
Holbæk - 13. september 2018 kl. 10:54
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig mand fra Midtsjælland er tiltalt for vold mod 47-årige Peter Madsen, der er dømt for drab på den svenske kvinde Kim Wall i hans ubåd i august sidste år.

arrow Læs også: Undveg fra fængsel før dom i Holbæk

Voldsepisoden skete i Storstrøm Fængsel på Falster den 8. august i år, hvor den 18-årige, der kommer fra Sorø Kommune, ifølge anklagemyndighedens påstand gav Peter Madsen flere knytnæveslag i ansigtet.

Det fremgår af sagens anklageskrift, som flere medier har omtalt.

Den 18-årige nægter sig skyldig i vold, men hævder i stedet, at han handlede i nødværge, har hans forsvarer, Nima Nabipour, oplyst til Ekstra Bladet.

Samme avis har tidligere skrevet, at episoden skulle være sket under socialt fællesskab mellem de to indsatte, der begge var varetægtsfængslet i Storstrøm Fængsel på det tidspunkt.

Den 18-årige er tidligere dømt for vold, og senest har han fået endnu en voldsdom efter det påståede overfald på Peter Madsen i begyndelsen af august.

Så sent som den 17. augugst i år blev han ved Retten i Holbæk idømt et år og ni måneders fængsel i en sag, der tidligere har været omtalt i dagbladet Nordvestnyt, om blandt andet tre voldelige overfald på unge i Tølløse en aften i oktober sidste år.

Også to andre, en 22-årig kvinde fra Helsingør og en 21-årig mand uden kendt bopæl, blev idømt kortere fængselsstraffe for voldsserien i Tølløse.

De tre var sammen med en fjerde person kørt til Tølløse, hvor de først kørte til forretningen Tølløse Slik Amok. Der blev en 17-årig mand hevet i håret og væltet omkuld, og han blev, mente domsmandsretten i Holbæk, forsøgt frihedsberøvet. Det lykkedes dog ikke.

Senere kørte de fire - den sidste har ikke været tiltalt i sagen - til Netto på Sønderstrupvej i Tølløse, hvor de tre nu dømte hev en kvinde i håret, nikkede skaller, slog og truede med kniv.

arrow Vidner afgav forklaring: Knivtrusler og knytnæveslag
20. juni 2018 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
arrow Unge må flere dage i retten i sag om vold
19. maj 2018 kl. 09:24 Opdateret: kl. 15:44
arrow 17-årig fængslet i mystisk voldssag
04. december 2017 kl. 11:35 Opdateret: kl. 11:35

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk