23. november 2020
Mehrdad Rahmian er ny ejer af The Food Factory, som samtidig skifter navn til Mayo. Foto Jesper Jensen.
gallery icon

Se billedserie

Mehrdad Rahmian er ny ejer af The Food Factory, som samtidig skifter navn til Mayo. Foto Jesper Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: The Food Factory bliver til Mayo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

The Food Factory bliver til Mayo
Holbæk - 26. oktober 2020 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard

Mehrdad Rahmian fra Kalundborg har pr. 15. oktober overtaget The Food Factory fra Ali Garossi. Fredag den 30. oktober kommer der nye skilte på facaden. Med det nye navn, Mayo, ændres forretningen samtidig til det sandwichbar-koncept, indehaver Mehrdad Rahmian allerede har succes med i Kalundborg og VestsjællandsCentret i Slagelse.

- Vi åbnede i Kalundborg i 2015 og i Slagelse i 2017. Nu glæder jeg mig til at servicere kunderne i Holbæk-området, siger Mehrdad Rahmian, som selv vil være i den nye Mayo, de første tre måneder. - Jeg beholder det nuværende personale, for de er både venlige og kompetente, siger den nye ejer.

Mehrdad Rahmian forklarer, at Mayo er en forkortelse af det engelske udtryk »may you enjoy«. - Det betyder, at kunderne skal nyde maden, og at vi gør os umage med at tilberede og servere den. Vi har ricebowl, salat, sandwich smoothie, milkshake, juice og kaffe og kage på menuen. I salatbaren er der 30 forskellige sunde ingredienser at vælge imellem, og man kan også få alle de klasssiske sandwich med frikadelle, roastbeef og ost og skinke, siger Mehrdad Rahmian, hvis egne favoritter er Club Sandwich, tun sandwich og hans egen kreation Barok Sandwich, som er med avokado, mozarella, kylling, tomat og pesto.

Mehrdad Rahmian vil foruden kunderne i forretningen på hjørnet af Ahlgade og Smedelundsgade satse på frokostaftaler med lokale virksomheder.

Det er muligt at bestille pr telefon, hvis man gerne vil passe lidt ekstra på i disse corona-tider.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk