23. september 2021
Meterhøje flammer stod ud af tatovørbutikken Extreme Art Tattoo & Piercing i Smedelundsgade i Holbæk mandag aften. Beboerne ovenover måtte evakueres, men ingen kom tilskade.
gallery icon

Se billedserie

Meterhøje flammer stod ud af tatovørbutikken Extreme Art Tattoo & Piercing i Smedelundsgade i Holbæk mandag aften. Beboerne ovenover måtte evakueres, men ingen kom tilskade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tatovør-brand: To mænd fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tatovør-brand: To mænd fængslet
Holbæk - 08. november 2017 kl. 10:53
Af Morten D. Christensen

En 26-årig mand fra Værløse og en 29-årig mand fra Bagsværd blev tirsdag eftermiddag efter et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk varetægtsfængslet til den 21. november.

arrow Læs også: Tattoo-brandattentat: To mænd går fri

Midt- og Vestsjællands Politi sigter de to mænd for ilds­påsættelse mod tatovørbutikken Extreme Art Tattoo & Piercing i Smedelundsgade i Holbæk mandag aften.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og det er derfor uvist, på hvilket grundlag politiet sigter de to mænd, og hvad de eventuelt har forklaret til politiet og i grundlovsforhøret.

Sn.dk har heller ikke kunnet få oplyst, hvordan de to nu fængslede stiller sig til den alvorlige sigtelse.

Midt- og Vestsjællands Politi er i det hele taget yderst ordknap i forhold til brand­attentatet i Holbæk.

Kommunikationsansvarlig Carsten Andersen vil ikke fortælle, hvor og hvornår de to mænd på 26 og 29 år blev anholdt. Han ønsker heller ikke at oplyse, om de to i forvejen er kendt af politiet i almindelighed eller i rocker-/bandesammenhæng i særdeleshed.

Mandag aften blev der rettet lignende angreb mod to andre tatovørbutikker i Birkerød og Vordingborg, og det har rejst mistanke om, at brandattentaterne kan kobles til den nyligt opblussede konflikt mellem rockergrupperne Bandidos og Satudarah flere steder på Sjælland.

Den mistanke fik yderligere næring, da Sydsjællands og Lollad-Falsters Politi tirsdag meldte ud, at man formoder, at den påsatte brand i Vordingborg forleden skal ses i sammenhæng med Bandidos og Satudarah-konflikten.

Men heller ikke den kobling ønsker Midt- og Vestsjællands Politi på nuværende tidspunkt at lave.

- Vi kan endnu ikke sige noget om motivet for branden, og vi tør heller på nuværende tidspunkt sige noget om eventuel sammenhæng med den verserende konflikt. Af efterforskningsmæssige grunde holder vi indtil videre kortene meget tæt til kroppen, siger Carsten Andersen onsdag formiddag.

Han understreger, at de to fængslede foreløbigt alene er sigtet for ildspåsættelse i Holbæk.

Han vil ikke kommentere, om politiet forventer at udvide sigtelserne mod de to, eller om der forventes flere anholdelser i sagen.

arrow Tattoo-brand: Politiet løslader to mænd
05. december 2017 kl. 12:07 Opdateret: kl. 12:18
arrow Politiet fastholder lukning af rockerborg i Holbæk
01. december 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 13:25
arrow Politi ser »betydelig risiko« for angreb på rockerborg
30. november 2017 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:46
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk