17. januar 2021
Den 22. maj afholdes der for første gang en tarteletfestival på Tuse Næs. Der konkurreres om, hvem der kan spise flest af de lækre hjemmelavede tarteletter. Arkivfoto/Coop.
gallery icon

Se billedserie

Den 22. maj afholdes der for første gang en tarteletfestival på Tuse Næs. Der konkurreres om, hvem der kan spise flest af de lækre hjemmelavede tarteletter. Arkivfoto/Coop.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tarteletfest i forsamlingshuset: Hvem kan spise flest?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tarteletfest i forsamlingshuset: Hvem kan spise flest?
Holbæk - 07. januar 2021 kl. 06:30
Af Jette Bundgaard

Bestyrelsen i Udby Forsamlingshus har styr på de gode foredragsholdere og værdien af at spise sammen. Nu er programmet for 2021 klar, og det rummer begge dele.

Formand for bestyrelsen, Ronni Hansen, fortæller:

- Jeg synes, vi er gode til at tage nogle chancer og lave aftaler med kendte foredragsholdere, der trækker folk til huse. Vi vil gerne have noget kvalitet, som man kan se tilbage på bagefter. Det er gode minder om oplevelser og fællesskab. Det kan godt være, at vi er lidt udkantsdanmark, men det er ikke ensbetydende med, at her ikke sker en masse spændende ting, ikke kun med kulturen men også med erhvervslivet på Næsset, siger han.

Udby Forsamlingshus har planlagt næste års program ud fra den præmis, at vi er sluppet af med coronaen, og hvis det ikke sker, tilpasses arrangementerne.

Både forår og efterår er der planlagt tre gange fællesspisning, hvor menuen som sædvanlig står på traditionelle, danske retter.

Fællesspisningen den 22. maj er udvidet til en lille festival med en klassisk, dansk ret som tema. - Vi holder en tarteletfestival og vil finde den, der er bedst til at spise tarteletter på Tuse Næs, siger Ronni Hansen, som regner med, at de rigtig gode kommer på den anden side af 12 styk af hans luksus-tarteletter med hjemmelavet fyld.

Der er planlagt tre foredrag i 2021. Første gang den 28. marts, hvor den lokale præst Mikkel Vale fortæller under overskriften »75 dage på fjeldet med fiskestang og notesbog«. Den 7. april er det tidligere drabschef, Kurt Kragh, der vil give et indblik i de største drabssager fra hans tid som efterforskningsleder. Og den 14. oktober får forsamlingshuset besøg af tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, der blandt andet har været på minerydningsaktioner i Afghanistan og Irak.

Til sankthans er der planlagt bål og fællesspisning i samarbejde med Kirkerne på Tuse Næs, og endelig er der den 25. september vinsmagning i samarbejde med Dagli'Brugsen i Udby.

Året afsluttes med den traditionsrige julefrokost den 4. og 5. december.

Både vinsmagningen og den årlige julefrokost måtte aflyses i år. Det var desuden nødvendigt at flytte de tre fællesspisnings-arrangementer til efteråret, hvor de blev afviklet med mindre deltagerantal end normalt. Til gengæld lykkes det at gennemføre en vellykket foredragsaften med Ulf Pilgaard og Lene Beier i november - og årets første arrangement John Mogensen Live den 26. og 27. februar 2021 er allerede udsolgt.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk