24. marts 2019
Kokke fra Restaurant SuRi og Rønnede Kro delte mandag aften køkken hos førstnævnte restaurant, da de dystede i konkurrencen Bedst på Sjælland.
gallery icon

Se billedserie

Kokke fra Restaurant SuRi og Rønnede Kro delte mandag aften køkken hos førstnævnte restaurant, da de dystede i konkurrencen Bedst på Sjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt kamp mellem sjællandske restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt kamp mellem sjællandske restauranter
Opdateret 02. marts 2017 kl. 11:53
Holbæk - 28. februar 2017 kl. 09:45
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Restaurant SuRi i Holbæk og Rønnede Kro på Sydsjælland tørnede mandag aften sammen i gourmet-konkurrence Bedst på Sjælland.

arrow Læs også: Dehydrerede rødbeder banede vejen til finalen

Her mødes otte spisesteder i den finere ende af skalaen til en aften, hvor de hver især kan vise sig frem overfor et forventningsfuldt publikum - og blive bedømt af en dommerkommite.

Mandagens kamp, der foregik på Holbæk-restaurantens hjemmebane, var den tredje af de fire indledende runder. Og Bent Christensen, mangeårig udgiver og redaktør af Den danske Spiseguide, der både er en af bagmændene til Bedst på Sjælland og dommer i konkurrencen, er positiv.

- Foreløbig synes jeg, at konkurrencerne har vist, at de sjællandske restauranter har et højt niveau. Men Sjælland har aldrig været god til at markedsføre sig. Men med Michelin-stjernen sidste år til Fredriksminde (i Præstø, red.) tror jeg, at der for alvor skete noget med troen på, at man kan noget på Sjælland, lyder vurderingen fra Bent Christensen.

Efter en lang aften med god mad og vin er dommerne klar med dommen, og det bliver til en hjemmesejr til Restaurant SuRi, men efter en meget tæt konkurrence.

Restauratør Henrik Nielsen, SuRi, går glad hjem.

- Både SuRi og Rønnede Kro har været enige om, at vi ikke ville gøre noget helt vildt og voldsomt ud af det. Det er for hyggens skyld, men samtidig vil vi også gerne give et billede af, hvad det vil sige at spise på SuRi og Rønnede Kro, siger Henrik Nielsen.

Læs hele reportagen i dagbladet Nordvestnyt tirsdag den 28. februar.

arrow Vallø Slotskro vandt første runde af maddyst
02. februar 2017 kl. 12:00 Opdateret: kl. 06:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk