22. september 2021
De er på vej til Rotationen, hvor TV-2 markerer sit 40-års jubilæum med en intimkoncert for 130 publikummer. Sidesporets Musikklub er begejstret for at være en del af bandets jubilæumstour. Foto: Pressefoto
De er på vej til Rotationen, hvor TV-2 markerer sit 40-års jubilæum med en intimkoncert for 130 publikummer. Sidesporets Musikklub er begejstret for at være en del af bandets jubilæumstour. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-2's musikalsk hjæpepakke runder lokalt spillested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-2's musikalsk hjæpepakke runder lokalt spillested
Holbæk - 08. december 2020 kl. 12:10
Af Margit Pedersen

Med plads til 130 koncertgæster, bliver det en ægte intimkoncert, når TV2 kommer forbi med en mental og musikalsk hjælpepakke midt i en corona-tid.
Og med kun 130 billetter i udbud forventer Sidesporets Musikklub kamp om at blive en del af oplevelsen sammen med Danmarks kedeligste og nu også lykkeligste orkester i Holbæk.

- Det er fantastisk, at vi er med i den ny turneplan i anledning af TV-2's 40-års jubilæum. Bandet spiller normalt ikke så små steder, og det er kun muligt på grund af gode forbindelser og sponsorstøtte, understreger musikklubbens leder Niels Bo Sohl Christensen.

Den gode forbindelse er Jesper Nielsen, en gang medlem og arrangør af et TV-2 playback show.
Han har i mange år været en del af Sidesporet og er i dag biografdirektør i Kulturbiografen Frysehuset. Men han holder forbindelsen til Steffen Brandt og TV-2 i live og har på den måde formidlet kontakten til musikklubben.
- Jesper har arrangeret koncerter med Steffen Brandt i biografen og arrangeret en biografturne. Den kontakt får vi glæde af, tilføjer Niels Bo Sohl Christensen.

Han forventer en stor oplevelse, når bandet kommer med en akustisk opsætning og flotte anmeldelser fra de ind til videre afviklede jubilæumskoncerter i 2020.

Det bliver en intim koncert for de udvalgte med kun 130 billetter til salg i første omgang til musikklubbens medlemmer. Da der er cirka 500 medlemmer, regner Niels Bo Sohl Christensen med kamp om billetterne.
Men viser det sig, at TV-2 og Steffen Brandt mod forventning ikke kan trække medlemmerne til, eller at billetprisen på 500 kroner er for høj midt i en juletid, vil de resterende billetter blive sat til salg fra fredag klokken 12.

Coronavirus betyder siddekoncerter, håndsprit, masker og ensretning ind og ud. Det kan opfyldes i Rotationen, hvor de heldige 130 får en anderledes fortolkning af en stribe TV-2 hits både på grund af det akustiske format, den udvikling årene sætter præg på sangeren og sangene, bandet, samfundet og på grund af coronavirus.

TV-2 kunne have droppet 40-års turneen med henvisning til coronavirus, men valgte at gennemføre i en tid, hvor der er brug for at være sammen, som det nu kan lade sig gøre med restriktioner.
- »Mens vi venter på den russiske vaccine«-turen har været overvældende og har ved nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab, som coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave - at bringe os sammen, lyder det fra bandet, der har sammen besætning som for 40 år siden.

I det hele taget har musiklivet taget en drejning i coronatiden, hvor kunstnerne stiller op på de mindre spillesteder, det gælder også i Rotationen. Efteråret har budt på over 25 musikoplevelser, og koncerterne står også i kø i foråret 2021.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk