19. oktober 2019
Mens nogle dykkede efter fisk, befandt andre børn sig på de store plader, hvor de var kaptajn for deres eget skib.
gallery icon

Se billedserie

Mens nogle dykkede efter fisk, befandt andre børn sig på de store plader, hvor de var kaptajn for deres eget skib.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømning og leg går hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømning og leg går hånd i hånd
Holbæk - 11. juli 2019 kl. 16:25
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 14 vandhunde, otte piger og seks drenge, står på kanten og kan næsten ikke vente med at hoppe i familiebassinet i Holbæks Sportsbys nye svømmehal. Men de må lige væbne sig med lidt ekstra tålmodighed, for først skal sikkerhedsreglerne gennemgås.

De 14 børn i alderen otte til 12 år er mødt op til Holbæk Svømmeklubs sommerferieaktivitet »Aqua Fun Kids«, hvor de i en god time får lov til at hygge sig med lege og plaske rundt i vandet.

-De skal have det sjovt i vand. Der er masser af læring i at lege i vand, eksempelvis balance og koordinationstræning, som kolbøtter og så videre, fortæller Sussi Munch, som var hovedinstruktør denne dag.

Nede i vandet benytter børnene sig af ormene eller spaghettierne, som fungerer som både flyderedskaber og legetøj på samme tid.

Efter en opvarmning skal børnene nu videre til det første konkurrenceelement, imens Sussi Munch gennemgår reglerne, smider hendes kollega flade »fisk« af plastic i vandet, som skal bruges til konkurrencen. Et barn skal agere som kaptajn for skuden ved at sidde på en stor svømmeplade, mens holdkammeraterne dykker ned og fisker »fiskene« op fra bunden, inden de fragtes tilbage til startområdet.

-Du kan jo se, at børnene elsker at være i vandet, og at de hygger sig meget med det, fortæller hun.

Egentlig ville svømmeklubben have holdt et lignende arrangement for de ældre børn i dag med fokus på vandfitness, men her har det knebet med tilmeldingerne, og det ærgrer Sussi Munch.

-Jeg synes, at det, vi kunne tilbyde i Aqua Fitness, som er nogle af de nyeste trends, kunne have været super sjovt for de ældre at prøve, men sådan blev det ikke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk