19. april 2019
Erhvervslokalerne i den nederste etage i Holbæk HavneBy er endnu ikke udlejet, bortset fra Sparekassen Sjællands-Fyns filial på hjørnet af Kanalstræde og Havnevej.
gallery icon

Se billedserie

Erhvervslokalerne i den nederste etage i Holbæk HavneBy er endnu ikke udlejet, bortset fra Sparekassen Sjællands-Fyns filial på hjørnet af Kanalstræde og Havnevej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svært at få afsat butikker i nybyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svært at få afsat butikker i nybyggeri
Holbæk - 18. september 2018 kl. 12:01
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidst på året ventes erhvervslokalerne i den nederste etage i Holbæk HavneBy på hjørnet af Kanalstræde og Havnevej i Holbæk at kunne overdrages til de virksomheder, der har købt dem. Men det kniber med at få dem afsat, skriver dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Indtil videre er der kun underskrevet én aftale, og det er med Sparekassen Sjælland-Fyn, der flytter sin filial fra Ahlgade 51.

- Vi har fremvisninger, og der er en god aktivitet. Men der er ikke lukket endelige aftaler. Køberne vil gerne se, hvordan det ser ud i virkeligheden, siger ejendomsmægler Henrik Larsen, Danbolig i Holbæk, der har opgaven med at få solgt erhvervsejerlejlighederne.

Der arbejdes på forskellige fronter, og en af mulighederne er en vinbar, der kommer udenbys fra. Der er også interesse fra en virksomhed med liberalt erhverv.

Foruden de to butikker mod Kanalstræde er der et butikslokale på 110 kvadratmeter i den vestlige side af bygningen. Desuden er der et lokale på cirka 650 kvadratmeter, der er beregnet til restaurant/foodmarket i bygning nærmest fjorden.

- Her er vi i dialog med en interesseret og vi har lige haft fremvisning, fortæller Henrik Larsen.

Når det gælder de 17 ejerligheder, har Danbolig fået solgt 14 af de 17 ejerlejligheder. De tre, der er tilbage, ligger på førstesalen i bygningen med den planlagte restaurant.

Desuden er der fem mindre ferieboliger i stueetagen over mod Maskinværkstedet. Her forhandler Danbolig med én investor om et samlet køb.

Ejerlejligheder skal ifølge planen være klar til at overdrage til køberne 1. november. Det er dog langt fra indflytningsklare lejligheder.

- Det er kun en skal, der er klar, og så skal køberne selv gøre resten færdigt. Der er hverken skillevægge, gulve, varme eller el. Ved indretningen er køberne kun bundet af faldstammerne. Det er ikke noget, der er prøvet i Holbæk før, fortæller Henrik Larsen.

Holbæk HavneBy rummer 25 almene boliger til udlejning, og det er Vestsjællands Almene Boligselskab, VAB, der står for dem.

- Vi har passeret 400, der er skrevet op til en lejlighed. Det er helt overvældende, siger Karsten Krüger, VAB's administrerende direktør.

Både nuværende lejere og interesserede udefra har kunnet skrive sig op, og lejlighederne fordeles ligeligt mellem de to grupper.

- Vi har ikke foretaget fordelingen endnu. Aftalen er, at lejlighederne skal være færdige med udgangen af oktober, og det siger entreprenøren, at de er. Men vores projektledere synes, arbejdet er lidt bagefter, så vi vil godt være helt sikre. Derfor venter vi to-tre uger med fordelingen, så vi ikke risikerer, lejerne står med flyttegrejet og ikke kan flytte ind, forklarer Karsten Krüger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk