10. maj 2021
Lidl på Tåstrup Møllevej i Holbæk skal have et ansigtsløft, og butikken lukker derfor i tre dage.
Lidl på Tåstrup Møllevej i Holbæk skal have et ansigtsløft, og butikken lukker derfor i tre dage.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Supermarked lukker under ombygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Supermarked lukker under ombygning
Holbæk - 17. april 2021 kl. 07:15

Lidl i Holbæks kunder må fra på mandag den 19. april og til og med onsdag den 21. april finde et andet sted at handle ind. Butikken lukkes nemlig i de tre dage, da den skal moderniseres.

Moderniseringen er et led i Lidls nationale tiltag for at gøre indkøbsoplevelsens endnu bedre, og kunderne vil således møde en flottere og mere moderne butik, når den genåbner torsdag morgen, skriver Lidl i en pressemeddelelse.

- Vores kunder i butikken i Holbæk vil opleve det som en ny og forbedret udgave af deres lokale Lidl-butik. Jeg håber både vores kunder og medarbejderne i butikken vil synes om forbedringerne og vi glæder os alle til at vise butikken frem, udtaler Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark, i pressemeddelelsen.

Et andet indkøbsflow

I forbindelse med lukningen vil butikken på Tåstrup Møllevej få en gennemgribende indendørs ombygning.

Der skal blandt andet bruges flere lyse træprodukter som beklædning rundt om i butikken, og der installeres cirka 30 procent mere lys, så det bliver en mere moderne, skandinavisk-udseende og behagelig indkøbsoplevelse.

Ombygningen består også i, at butikken vil indbyde til et andet indkøbsflow, da kølefagene med kød, fisk og veganske alternativer rykkes længere frem, så de kommer i umiddelbar forbindelse med grøntafdelingen.

- Vi laver blandt andet en række ændringer i vores bake-off-afdeling, så det bliver endnu nemmere at blive inspireret og vælge mellem alle vores gode produkter. Butikken tilpasses, så vi løbende kan tilføje de flere end 100 nye varer, der kommer på hylderne over de næste år. Alt i alt løfter vi endnu engang hele indkøbsoplevelsen for vores kunder, så jeg håber de vil tage godt imod det, siger salgsdirektøren i pressemeddelelsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk