23. september 2020
Hans Rasmussen, der er hovedejer af Galaxe A/S, står ved den nyerhvervede ejendom, Harmsgården. I forlængelse af hallen (til højre for ham) går opførelsen af en 210 kvadratmeter stor tilbygning til modtagelse af flamingoaffald snart i gang. Foto: Kaj Ove Jensen
gallery icon

Se billedserie

Hans Rasmussen, der er hovedejer af Galaxe A/S, står ved den nyerhvervede ejendom, Harmsgården. I forlængelse af hallen (til højre for ham) går opførelsen af en 210 kvadratmeter stor tilbygning til modtagelse af flamingoaffald snart i gang. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes-firma udvider og bliver i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes-firma udvider og bliver i byen
Holbæk - 11. april 2018 kl. 17:35
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 1. juli skal Galaxe A/S ifølge planen være flyttet fra den hidtidige adresse på Tåstrup Møllevej 12 B i Holbæk til Harmsgården i udkanten af byen.

arrow Læs også: Firma runder snart 100 ansatte

Tidligere blev der talt om muligheden for helt at forlade Holbæk. Men med en udvidelse af forholdene på den nye adresse, er det ikke længere aktuelt, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Virksomheden har købt ejendommen på Omfartsvejen 16, i krydset ved Valdemar Sejrsvej-Ringstedvej.

Galaxe producerer og sælger Thermozell, som anvendes til gulvbelægning. Der er tale om en slags letbeton, hvor der anvendes genbrugsflamengo til produktionen.

- Vi er i fuld sving med at bygge vægge i hallen. Der skal være nogle separate rum til blandt andet overfladebehandlingen af flamingoaffaldet, som vi knuser til granulat, forklarer Hans Rasmussen, der er administrerende direktør i og hovedejer af Galaxe A/S.

Der skal bygges 210 kvadratmeter til hallen i den ene gavl. Tilbygningen skal bruges til modtagelse af flamingoen, der kommer fra flere genbrugspladser, blandt andet i Holbæk.

Desuden er der 800 kvadratmeter kontor og lager på Harmsgården. Galaxe har også en produktion i en cirka 1000 kvadratmeter stor bygning i Holeby på Lolland med to mand. Der er fire mand i produktionen i Holbæk, mens der er otte i administrationen.

Der er i alt 48 medarbejdere, og resten står for arbejdet med Thermozell på byggepladserne. Mange ligger i hovedstadsområdet og i Nordsjælland. Der leveres også til byggerier i Jylland og på Fyn, men her er det andre entreprenører, der udfører arbejdet.

Det var tidligere på tale, at virksomheden ville etablere en afdeling i Glostrup, hvilket Nordvestnyt omtalte i oktober 2016. Men da der ikke kunne opnås garanti for tilstrækkelige leverancer af genbrugsflamingo til afdelingen, blev planen opgivet.

Dengang blev det også omtalt som en mulighed at flytte produktionen fra Holbæk til Roskilde. Men valget er altså faldet på en udvidelse i Holbæk.

arrow Aftale sikrer flamingo til letbeton
23. august 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 14:29
arrow Minister kiggede på genbrugs-succes
21. november 2016 kl. 17:52 Opdateret: kl. 17:52
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk