24. januar 2021
Didde Trige Demant og Dagmar Oladottir stod klar med svar på de mange spørgsmål om livet på skoleskibet Georg Stage. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Didde Trige Demant og Dagmar Oladottir stod klar med svar på de mange spørgsmål om livet på skoleskibet Georg Stage. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort rykind på havnens nye center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort rykind på havnens nye center
Holbæk - 08. juni 2019 kl. 16:41
Af Jørgen Juul

Det er kun få dage siden, at Holbæk Kystlivscenter officielt blev åbnet på Holbæk Havn, og der har været stort rykind på centret i løbet af dagene med Skvulp. I Holbæk Kystlivscenter har de mange besøgende været tæt på den maritime verden, og blandt dem, der har haft mange gæster, er eleverne fra skoleskibet Georg Stage, der havde skabt en stand i en af de blå haller på havnen.

- Vi har haft besøg nok til at lave en helt ny besætning, lød det fra sønderjyske Didde Trige Demant, der sammen med islandske Dagmar Oladottir var med på Georg Stages seneste togt til Spanien, Italien og Færøerne.

- Det er selvfølgelig sagt i spøg, men vi har haft rigtig mange besøgende, der har spurgt til, hvad man laver og lærer om bord på et skoleskib. Både kommende og tidligere elever, forældre og almindeligt interesserede har kigget ind på vores stand, tilføjede Didde Trige Demant.

Georg Stage har 60 elever om bord. Skibet ligger i øjeblikket i København

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk