3. juli 2020
Kopi af jazzklubbens gæstebog fra den 3. december 1999.
Kopi af jazzklubbens gæstebog fra den 3. december 1999.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stormfuld jazzaften i 1999

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormfuld jazzaften i 1999
Holbæk - 03. december 2019 kl. 05:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Jazzklub holdt koncert den 3. december 1999 i Musikhus Elværket om aftenen. Daværende formand fortæller:

- Jeg var formand for klubben dengang, og modtog musikerne om eftermiddagen. Koncerten skulle foregå på Elværkets intimscene på 1. sal.

- Musikerne brugte nogle timer på at forberede koncerten med opstilling, lydprøve og afprøvning af numre. Derefter spiste de nedenunder i køkkenafdelingen.

- Jazzklubben har med stor succes - med Michael Jurcenoks som chefkok- til alle arrangementer sørget for ekstraordinær fin mad til at »varme op på«.

- Koncerten blev gennemført på en øverste etage af Elværket, hvor vinduer og yderdør rystede og blafrede i stormen. Lyden af orkanen udenfor gav en helt særlig stemning til musikken og Trine-Lise Værings smukke sang.

- Publikumsantallet var selvfølgelig påvirket af vejret. Det var et overskueligt antal, der udover jazzklubmedarbejderne var nået frem.

- Men det blev en dejlig og mindeværdig koncert. Da koncerten sluttede var stormen stadig på sit højeste, så alle måtte blive på Elværket og afvente, hvornår det var forsvarligt at vove sig ud.

- Der blev selvfølgelig sendt beroligende beskeder til familie og venner i stor stil. Det viste sig, at Trine-Lise kendte lokale folk, som musikerne kunne overnatte hos, da det blev muligt at komme væk fra Elværket.

- Der knytter sig den lille særlige historie til aftenen, at Trine-Lise ikke kunne komme hjem til meget lille Oscar, som hun havde efterladt hjemme hos faderen - saxofonisten Fredrik Lundin. Som hun skriver - en grænseoverskridende oplevelse, fortæller Flemming Højmann Hansen.

Den omtalte jazzklub-kok Michael Jurcenoks er nu formand for klubben - og har stadig ansvaret for musikerforplejningen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk