25. oktober 2020
Lene Storkfelt har solgt butikken på Ahlgade 31 til R&S Madsen ApS, som også har Bog & Idé i Smedelundsgade. Overtagelsen sker den 1. oktober, og den 29. september er der reception. Arkivfoto.
Lene Storkfelt har solgt butikken på Ahlgade 31 til R&S Madsen ApS, som også har Bog & Idé i Smedelundsgade. Overtagelsen sker den 1. oktober, og den 29. september er der reception. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storkfelt-teamet takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storkfelt-teamet takker af
Holbæk - 27. september 2020 kl. 20:26
Af Jette Bundgaard

I foråret blev det kendt, at Storkfelt Bog & idé pr. 1. oktober overtages af R&S Madsen ApS, som også har Bog & idé i Smedelundsgade.

Personalet, som foruden indehaver Lene Storkfelt, tæller fem faste medarbejdere, valgte i den forbindelse at søge nye udfordringer.

Nu siger de alle farvel til kunderne med en reception i butikken tirsdag den 29. september klokken 15-17.

Der har været boghandel på Ahlgade 31 siden 1853. Lene Storkfelts farfar overtog den i 1950. Da han døde overtog hendes far og mor, Palle og Inge Storkfelt butikken, og i 1994 blev det søstrene Lene og Mette Storkfelts tur.

Mette Storkfelt døde i august 2019, og siden har Lene Storkfelt drevet butikken sammen med Jan Lundgren Storkfelt (red: Mette Storkfelts mand).

- Nu giver vi stafetten videre til familien Madsen og er rigtig glade for, at der fortsat kan være boghandel på Ahlgade 31. Det har der været i mere end 160 år, udtaler Lene Storkfelt, som nu regner med at skulle puste ud og være noget for sine børnebørn.

- Jeg glæder mig også til at få læst en masse bøger. Der er mange, jeg ikke har nået at få læst. Det kan også godt være, at jeg kaster mig over noget frivilligt arbejde, siger Lene Storkfelt om de ny muligheder, der nu åbner sig.

Butikken er lukket den 30. september på grund af lageroptælling og fortsætter derefter med Mette Lykke Madsen, der også leder Bog & idé i Smedelundsgade, som ny chef.

Rasmus Madsen, som ejer R&S Madsen ApS sammen med sin far Sven Holmen Madsen, understreger i forbindelse med overtagelsen, at Storkfelt-navnet og ånden bevares med særlig fokus på voksenlitteratur.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk