19. marts 2019
Syv elever fra et uddannelsessted i Holbæk Kommune er sigtet efter en narkokontrol torsdag formiddag. »Bekymrende«, siger Midt- og Vestsjællands Politi om fundene.
Syv elever fra et uddannelsessted i Holbæk Kommune er sigtet efter en narkokontrol torsdag formiddag. »Bekymrende«, siger Midt- og Vestsjællands Politi om fundene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stoffer flyder på skole: Syv elever sigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stoffer flyder på skole: Syv elever sigtet
Holbæk - 15. juni 2018 kl. 11:34
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par timers narkokontrol blev hurtigt til en række af sager, da Midt- og Vestsjællands Politi torsdag formiddag besøgte et uddannelsessted i den nordlige del af Holbæk Kommune.

I alt syv elever er blevet sigtet for lovovertrædelse om blandt andet euforiserende stoffer, men politikredsen vil ikke oplyse, hvilken uddannelsesinstitution der er tale om.

- Vi vil ikke hænge nogen uddannelsesinstitution ud, men sende et budskab om, at når man skal lære noget, så er det ikke særlig smart at være påvirket, forklarer politiets pressemedarbejder, Martin Bjerregaard.

Politi: Fund er bekymrende

Politikredsen rykkede ud efter en anmodning fra personalet, som havde fundet et par poser med euforiserende stoffer.

Ud af de i alt syv sager, var der i tre af sagerne tale om små mængder af hash, som i løbet af kort tid blev fundet på tre forskellige elever.

- Der var tale om cirka tre gram hash. Og det er jo ikke noget, som man ikke også kan finde en almindelig fredag aften i byen. Men det er bekymrende, at det er på en skole, siger Martin Bjerregaard.

Derudover blev der på uddannelsesinstitutionen fundet receptpligtig medicin, kanonslag, 21 ampuller og ulovlige dopingmidler.

En elev blev derudover sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da pågældende talte nedladende til en narkohundefører.

Hver af de i alt syv sigtede elever vil senere høre nærmere fra politiet, når deres sager er blevet afgjort.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk