9. juli 2020
Hele Danmarks rockmamma, Sanne Salomonsen, går på scenen i Rotationen den 14. marts. Med sig har hun et akustisk band og hele sit store katalog af hits og unikke ballader. PR-foto.
gallery icon

Se billedserie

Hele Danmarks rockmamma, Sanne Salomonsen, går på scenen i Rotationen den 14. marts. Med sig har hun et akustisk band og hele sit store katalog af hits og unikke ballader. PR-foto.
Foto: Elona Sjogren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernespækket forårsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernespækket forårsprogram
Holbæk - 14. november 2019 kl. 07:21
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidesporets Musikklub er tidligt ude og kan allerede nu præsentere programmet for foråret 2020 med i alt 19 koncerter.

Traditionen tro er der hver måned i sæsonen én koncert på Kælderscenen og tre på Rotationen. Sidstnævnte er rammen om de populære dansearrangementer, som i år udvides til tre styk med det første den 10. januar, hvor Billy Cross Band spiller op til nytårsbal. Siden følger en danseaften den 21. februar med Nice Guys fra Odsherred og endnu en med Henning Stærk og band den 24. april.

I den kommende sæson gentages desuden Heavy Metal konceptet Pest over provinsen, hvor Sidesporets Musikklub i samarbejde med heavymetal.dk præsenterer tre førende bands fra den danske metalscene. Det sker den 13. marts.

Afzelius, Berry og Andersen

Ellers byder sæsonen på hele tre af de stadigt mere populære tributekoncerter, hvor moderne kunstnere samles for at hylde store musikikoner.

I den kommende sæson er det først den svenske sanger og samfundsrevser, Björn Afzelius, der hyldes i en koncert den 17. januar. Den 7. februar gælder det legendariske Chuck Berry i en tribute-koncert, hvor fem danske solister er gået sammen for at fejre en af verdenshistoriens største rock'n'roll musikere.

Og den 20. marts er turen kommet til forfatteren, pianisten og komponisten Benny Andersen, der hyldes i en koncert med flere musikere fra inderkredsen omkring nationalskjalden.

Forårets program byder desuden på to koncerter med Stig Rossen, som synger John Mogensen (begge udsolgt), og et The Blues Brothers Souvenir Show på Rotationen den 15. maj.

Holder linjen med folkemusik

Sidesporets Musikklub har de sidste to år prioriteret at præsentere moderne folkemusik i bred forstand. Denne linje fastholdes i den kommende sæson, hvor den populære engelsk-irske duo Jane & Shane er tilbage, den 24. januar, denne gang i selskab af den legendariske violinist John Sheahan fra The Dubliners. Programmet byder desuden, den 28. februar, på grønlandsk verdensmusik med bandet Suluit, der blandt andre har Nukâka Coster-Waldau i front. Endelig er der, den 31. januar, en koncert med den engelske folkrockgruppe Oysterband, en institution på den engelske folk-scene.

Kendte navne kigger forbi

Forårskalenderen hos Sidesporets Musikklub byder derudover på koncerter med en række kendte navne med Sanne Salomonsen den 14. marts, The White Album den 27. marts, Ivan Pedersen den 3. april, Love Shop den 8. april, og Rasmus Nøhr den 1. maj.
Lidt uden for det hele og som noget helt særligt vil man, den 6. marts, kunne opleve nichetrioen Pligten Kalder med forsanger i Magtens Korridorer, Johan Olsen, journalist Torben Steno og saxofonist Peter Jessen.

Der er mere info om koncerterne på www.sidesporet.dk.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk