20. september 2019
Springpigerne "smed" de friske springtøser ud, inden overtog gulvet i Jyderup Hallen. Det så ikke ud til, springtøserne havde noget imod at blive løftet ud.
gallery icon

Se billedserie

Springpigerne "smed" de friske springtøser ud, inden overtog gulvet i Jyderup Hallen. Det så ikke ud til, springtøserne havde noget imod at blive løftet ud.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Springpiger smed friske springtøser ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Springpiger smed friske springtøser ud
Holbæk - 23. marts 2019 kl. 22:04
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De friske springtøser fik lov at vise, alt det, de har lært i sæsonens løb. Lige ind til springpigerne overtog gulvet og smed dem ud - blidt og pænt, de fleste blev løftet ud, mens publikkum klappede.

Jyderup Gymnastik fyldte igen i år Jyderup Hallen med gymnaster og publikum, der mest bestod af familie til store og små gymnaster.

- Vi plejer at have omkring 1200 igennem i løbet af opvisningen, og det når vi også i dag og måske mere. Det er nok Jyderups største begivenhed i hallen, og vi er glade for de mange, der kommer og ser på holdene. For det er et stort arbejde at arrangere en gymnastikopvisning, konstaterede foreningens formand Finn Haulrich.

Det er spændende og sjovt at være til opvisning, lød det fra Lærke Nielsen og Lærke von Bülow. De går til gymnastik i Jyderup, men bor i henholdsvis Viskinge og Svebølle.

- Vi er dem, der skal løfte springtøserne ud, inden vi selv skal springe. Vi danser også lidt, men springer mest. Jeg vil springe, så længe jeg kan for mit knæ, der har en skade, forklarede Lærke Nielsen.

Publikum var i alle aldre ligesom gymnasterne, der var fra et år og op til senioralderen. Men ikke alle hold vil med til opvisningen, og hold som yoga og meditation og mindfulness er ikke særligt opvisningsegnede

Der var også fart over feltet og høj musik på mange hold, men qi gong-holdet tog udfordringen op og gav et lille indblik i den gamle kinesiske træningsform med dens langsomme øvelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk