20. januar 2019
Thomas Jensen fra All-in Sportsbar & Café peger på, at caféen er for alle. Foto Jesper Jensen.
Thomas Jensen fra All-in Sportsbar & Café peger på, at caféen er for alle. Foto Jesper Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsbaren fejrer fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsbaren fejrer fødselsdag
Holbæk - 12. januar 2018 kl. 19:48
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

All-in Sportsbar & Café, der holder til for enden af Nygade i Holbæk, kan i disse dage fejre sin tre-års fødselsdag.

Caféen bliver drevet af ni ansatte med daglig leder og medejer Thomas Jensen i spidsen.

- All-in Sportsbar & Cafe er mere et underholdningssted, end det man forbinder med en traditionel bar. Vi har spillemaskiner, billardborde, dartskive, bordfodbold og beerpong, så der er masser af aktiviteter at tage sig til, mens man hygger sig med vennerne eller arbejdskollegaer over en kold fadøl, forklarer han og fortsætter:

-Vi har nu haft åbent i tre år og er meget godt tilfredse med den udvikling, stedet har gennemgået. Vores mange spillemuligheder, den hyggelige atmosfære, og de billige priser på mad og drikkevare, er helt klart noget, kunderne har fået øjnene op for, og kan lide. Konkurrencen er stor på vores område, men vi er bare så meget andet end de andre udskænkningssteder. Vores bar og café er for alle, vi har hverken dresskode eller aldersbegrænsning, dog er det naturligvis ikke muligt at spille eller købe alkohol, hvis man er under 18 år. Vi prøver at holde det hele så meget nede på jorden som muligt, dog med det lille tvist, at der skal være luksus med hensyn til for eksempel tv-skærme, udvalg af øl og vand og mad, og ikke mindst en lille oversete detalje som toiletterne, der altid er rene og pæne.

På sportsbaren kan man spille Lotto, Tips, Oddset eller på heste og samtid følge kampene live på storskærme. Hundevæddemål er også populært og spilles gennem firmaet Cashpoint, der udbyder spil i lighed med Danske Spil.

All-in Sportsbar & Café har i samarbejde med leverandøren, Carlsberg, sammensat nogle gode tilbud til kunderne for at markere fødselsdagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk