13. juli 2020
Om det bliver til efteråret eller i foråret 2021 er endnu ikke til at sige. Men inden alt for længe kan der spilles fodboldgolf hos Midtgolf i Kvanløse. Foto: Jørgen Juul
Om det bliver til efteråret eller i foråret 2021 er endnu ikke til at sige. Men inden alt for længe kan der spilles fodboldgolf hos Midtgolf i Kvanløse. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spirende fodboldgolf i Kvanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spirende fodboldgolf i Kvanløse
Holbæk - 05. juni 2020 kl. 19:02
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsigten til regn kan bringe én i godt humør. I hvert fald hvis man har sået noget, der har behov for væde. Det har Hans Larsen, ejer af golfanlægget Midtgolf i Kvanløse. Der er blevet sået græs på det, der skal blive til anlæggets fodboldgolfbane - og der er udsigt til regn i denne uge. Det flugter fint for baneejeren.

- I allerbedste fald vil der kunne spilles fodboldgolf i løbet af efteråret, men det bliver måske snarere i foråret 2021, lyder vurderingen fra Hans Larsen.

- Det, vi har i tankerne, er en bane, hvor spillerne på den ene side kan komme forholdsvis let rundt, men hvor der også bliver gode muligheder for at tage nogle chancer i spillet og dermed optimere resultatet, en bane, hvor god teknik vil blive belønnet, tilføjer Hans Larsen.

Banen anlægges med to huller på her green - altså i alt 36 huller. Det mindsker slitagen. Der plantes omkring 2000 træer på og omkring banen, og forhindringerne bliver lavet af natur-materialer. Det har Holbæk Kommune betinget sig i godkendelsen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk