28. februar 2020
Sparekassen Sjælland-Fyn har i dag meddelt, at forventningerne til resultatet for hele 2019 opjusteres med 10-15 millioner kroner i forhold til de tidligere meldinger.
Sparekassen Sjælland-Fyn har i dag meddelt, at forventningerne til resultatet for hele 2019 opjusteres med 10-15 millioner kroner i forhold til de tidligere meldinger.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekasse venter et større overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekasse venter et større overskud
Opdateret 22. juli 2019 kl. 14:04
Holbæk - 22. juli 2019 kl. 13:42
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, der har hovedsæde i Holbæk, opjusterer forventningerne til årets resultat før skat til intervallet 215-240 millioner kroner. Tidligere var forventningen et resultat på 200-230 millioner kroner.

Opjusteringen af det forventede resultat fremgår af en selskabsmeddelelse, som det børsnoterede pengeinstitut udsendte i formiddags.

Basisindtjeningen - der er opgjort som resultat før nedskrivninger og kursreguleringer - ligger over budgettet i første halvår af 2019. Det stiger med lidt over 41 procent i forhold til første halvår i 2018.

Der er flere årsager til resultatet. De tidligere udmeldte optimeringstiltag i forbindelse med strategien »Nye Veje« er overordnet gået bedre end forventet. De samlede omkostninger falder, mens de samlede indtægter ligger over budgettet.

Nedskrivningerne følger de tidligere udmeldte forventninger, mens kursreguleringerne ligger under de udmeldte forventninger, primært som følge af højere udtrækninger end budgetteret.

Kundemomentum og aktivitet ligger over forventningerne, hedder det i selskabsmeddelelsen.

Kvartalsrapporten for første halvår i år offentliggøres den 9. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk