21. november 2018
Fra Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk og rundt om i filialerne vil der i de kommende fire blive arbejdet ud fra en ny 2021-strategi.
Fra Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk og rundt om i filialerne vil der i de kommende fire blive arbejdet ud fra en ny 2021-strategi.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekasse fremlægger ny plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekasse fremlægger ny plan
Holbæk - 09. november 2017 kl. 06:32
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med fremlæggelsen i denne uge af en fire-­årig strategi er målet for Sparekassen Sjælland-Fyn A/S med hovedsæde i Holbæk at fastholde og forstærke den udvikling, som pengeinstituttet har gennemgået de seneste år.

Overskriften på 2021-strategien er, »Nye veje, det gælder om at holde sammen«, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

- Vi begyndte at arbejde på den nye strategi i foråret 2016. Da vi kiggede ind i krystalkuglen, kunne vi se, at når vi sluttede 2016-regnskabet var vi færdige med de projekter, vi havde arbejdet med siden 2010, siger Lars Petersson, der er administrerende direktør i Sparekassen-Sjælland Fyn.

Det var blandt andet to opkøb, it-konvertering, børsnotering og fusion af de to sparekasser fra Sjælland og Fyn.

- Vi kunne se, at de slemme tider var væk, og vi skulle i gang med at diskutere, hvor vi så skulle hen med sparekassen. Med »Nye veje« ændrer vi ikke på fundamentet i sparekassens værdigrundlag. Hele mantraet er, at vi både tror på dét at være til stede med filialerne og samtidig styrke den digitale side. Det er midt imellem, at den store værdi ligger for vores kunder, aktionærer og medarbejdere, siger Lars Petersson.

De seneste års strategi med nye filialer og ingen lukninger bliver således fortsat. Når der er åbnet i Greve i december og i Helsinge i første kvartal næste år, vil første runde af filialåbninger være afsluttet.

- Så tager vi lige en puster, og anden runde kommer i 2019. Vi er ikke i nærheden af at have nået et mætningspunkt, for de store banker lukker filialer en masse, påpeger Lars Petersson.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk