2. juli 2020
Købmand Steen Olsen er glad for at kunne byde indenfor i den nyindrettede butik i Jyderup. Foto: Elisa Hauerbach.
Købmand Steen Olsen er glad for at kunne byde indenfor i den nyindrettede butik i Jyderup. Foto: Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar har opgraderet butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar har opgraderet butikken
Holbæk - 30. juni 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spar på Holbækvej i Jyderup ved købmand Steen Olsen har bygget om og opgraderet afdelingen med vin og specialøl samt frugt & grønt.

- Vi har længe gået med overvejelserne om at investere i en modernisering af butikken, så vi håber, at vi med dette initiativ kan skabe en endnu mere inspirerende indkøbsoplevelse for vores kunder, siger købmand Steen Olsen.

Med investeringen i en helt ny vinafdeling har butikken fået opgraderet de fysiske rammer omkring det i forvejen store og alsidige vinsortiment.

Det nye inventar er udviklet med henblik på at skabe en hyggelig atmosfære og autentisk indkøbsoplevelse. I samme ombæring er der installeret LED-lys i vinafdelingen, der udover at præsentere vinen flot, ligeledes reducerer energiforbruget.

Frugt & grønt er blevet en stadig vigtigere faktor for kundernes valg af indkøbssted, så en opgradering af frugt & grønt inventaret afspejler i følge Steen Olsen den udvikling, kunderne efterspørger.

- Med det nye inventar vil varerne præsenterer sig bedre, men vi vil også opnå en højere friskhed og deraf forventeligt også et mindre udsmid, så madspild reduceres. Kapaciteten vil blive udnyttet bedre, så der er mulighed for at udvide sortimentet med endnu flere lækre og friske varianter, siger han.

Moderniseringen af butikken er en del af en større moderniseringsplan for Spar-kæden.

- Vi ved, at kunderne i dag stiller store krav til deres lokale indkøbssted, så vi har iværksat en ambitiøs moderniseringsplan, der skal løfte indkøbsoplevelsen hos kunderne. Som en del af det internationale Spar fællesskab og med afsæt i de test og analyser, vi har gennemført, er jeg sikker på, at moderniseringen vil opleves som et løft hos vores kunder, siger Richo Boss, der er kædedirektør i Spar.

Opgraderingen af butikken er sket med støtte fra KFI Erhversdrivende Fond.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk