27. september 2021
Der er en lang tradition for , at store cykelløb skal gennem Holbæks hovedgade. Her passerer  rytterne  Ahlgade - uden brosten -  i 1996.
Der er en lang tradition for , at store cykelløb skal gennem Holbæks hovedgade. Her passerer rytterne Ahlgade - uden brosten - i 1996.
Foto: Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spærrer vej og p-pladser i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spærrer vej og p-pladser i midtbyen
Holbæk - 05. august 2021 kl. 10:26

Ahlgade i Holbæk vil være spærret for trafik det meste af fredag den 13. august. Her indtages brostenene nemlig af deltagerne i cykelløbet PostNord Danmark Rundt.

Det er løbets fjerde etape, som sendes af sted fra Ahlgade klokken 13.15.

En time inden er der indskrivning og præsentation af holdene på scenen.

Herefter bevæger rytterne sig ud på en 189 kilometer lang tur, der blandt andet bringer dem forbi Vipperød, Tølløse, Søndersted, Mørkøv og Jyderup, inden de krydser målstregen i Kalundborg.

Besøget af cykelløbet får indflydelse på trafik- og parkeringsforhold i Holbæk midtby. I en pressemeddelelse oplyser Holbæk Kommune, at Ahlgade vil være spærret for trafik fra fredag morgen klokken 5.00, og det vil ikke være muligt at parkere på den store p-plads på Havnevej.

Så snart rytterne er sendt af sted, vil kommunens folk begynde at nedtage afspærringerne, og det hele skulle gerne være åbent igen senest klokken 17.00 fredag eftermiddag.

På resten af ruten gennem Holbæk Kommune vil der være tale en »rullende« afspærring, hvor man kan opleve, at en afspærring vil have en varighed på 10-15 minutters tid, mens rytterne passerer.

Der er mere information om 4. etape og rutebeskrivelse her.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk