13. august 2020
En af sommerferie-aktiviteterne foregår hos søspejderne  i Holbæk.
gallery icon

Se billedserie

En af sommerferie-aktiviteterne foregår hos søspejderne i Holbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommertilbud til 10.000 unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommertilbud til 10.000 unge
Holbæk - 11. juni 2019 kl. 09:08
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10.000 børn og unge fra Holbæk Kommune får denne sommer mulighed for at deltage i en lang stribe aktiviteter med UngHolbæk som tovholder.

53 aktiviteter er der alt i alt i det katalog, der netop er kommet på gaden. Ni af dem er nye. Det drejer sig om blandt andet oplevelser under vandet, kortspillet bridge og skoler med henholdsvis basketball og fodbold på programmet.

Sommerferie-aktiviteterne i Holbæk Kommune er et barn, der har vokset sig stort og stærkt. Sidste år var omkring 4.500 børn med til de forskellige tilbud.

- Sommeraktiviteterne er først og fremmest for børnene og de unge i Holbæk Kommune, men også de, der måske er på ferie hos bedstemor og bedstefar, er velkomne, siger Pia Madsen, koordinator i ungdomsskolen og ansvarlig for sommerferieaktiviteterne.

En række lokale foreninger og privatpersoner er med i arbejdet med tilbuddene.

Klar i sportsbyen
Som noget nyt kommer nogle af aktiviteterne til at foregå i Holbæk Sportsby, der netop er taget i brug. Det gælder for eksempel bordtennis den 16. og 18. juli.

- Andre nye idræts-aktiviteter er Get-2-Basketball og Get-2-Fodboldskole, og nyt er også kortspillet bridge, der kommer til at foregå på Stenhusbakken, nævner Pia Madsen.

Der lægges for i Holbæk Søbad Venedig den 30. juni, hvor man kan prøve både klatrevæg og vandtrampoliner. Derefter kan man for eksempel blive grisebonde for en dag i Andelslandsbyen, man kan lave påklædningsdukker, danse, dyrke kampsport, køre med miniracere eller køre cykelløb, lave rollespil, være spejder, besøge Brorfelde Observatorium, være cirkus-artist eller FDF'er, skyde eller fiske.

Der er et væld af muligheder hele sommerferien igennem.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk