27. september 2020
Der var buketter til hele holdet, herunder Flemming Jensen og Joy-Maria Frederiksen (i midten) efter lørdagens premiere på Holbæk Teaters »De Fedtede Fætre på Kærgården« i Holbæk Museums gård.
gallery icon

Se billedserie

Der var buketter til hele holdet, herunder Flemming Jensen og Joy-Maria Frederiksen (i midten) efter lørdagens premiere på Holbæk Teaters »De Fedtede Fætre på Kærgården« i Holbæk Museums gård.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerteater trodser corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerteater trodser corona
Holbæk - 09. august 2020 kl. 14:36
Af Morten D. Christensen

Det kan godt være, at »De Fedtede Fætre på Kærgården« - Holbæk Teaters sommerforestilling - som altid løber over de skrå brædder i museumsgården i Klosterstræde i Holbæk.

Men det er folk og fæ i Butterup - fiktive naturligvis - det handler om i Flemming Jensens Morten Korch-inspirerede komedie om de mange forviklinger, som kærlighed og grådighed kan føre med sig i den lille landsby.

Lørdag aften var der premiere på forestillingen, der som alt andet i år har været udfordret af corona-restriktioner, men som Holbæk Teater har holdt fast i. Og med en række forholdsregler i museumsgården kunne publikum sætte sig til rette og grine med og af de skøre indbyggere i Butterup.

Og der er masser af morskab i »De Fedtede Fætre på Kærgården«, som er instrueret af Joy-Maria Frederiksen. Fire skuespillere samt Holbæk Teaters Folkekor giver liv til løjerne.

Har man ikke allerede sikret sig billet til én af forestillingerne frem mod den 6. september, er det en god idé snart at gøre det. En lang række forestillinger er allerede nu meldt udsolgt.

Det var da også en glad og taknemmelig teaterleder, Kristoffer Møller Hansen, som efter premieren overrakte buketter til de medvirkende, heriblandt hans faste chef-makker, Brian Kristensen, der som tidligere år spiller med i sommerforestillingen. Hansen rettede en særlig tak til teatrets medarbejdere for på trods af corona at have gjort det muligt at gennemføre »De Fedtede Fætre på Kærgården«.

Billederne fra forestillingen er taget ved generalprøven fredag aften.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk