21. januar 2019
Orø Kro har i mange haft et turbulent liv og har været lukket i et år. Nu vil sommerhusejer Michael Kousted redde kroen og har købt den på tvangsuktion. Foto: Per Jensen
Orø Kro har i mange haft et turbulent liv og har været lukket i et år. Nu vil sommerhusejer Michael Kousted redde kroen og har købt den på tvangsuktion. Foto: Per Jensen
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhusejer køber ø-kro på auktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhusejer køber ø-kro på auktion
Holbæk - 19. december 2017 kl. 12:59
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal være en kro på Orø. Med de ord satte sommerhusejer Mickael Kousted trumf på, da Orø Kro for anden gang var på tvangsauktion i Retten i Holbæk . Han sprang med 100.000 kroner for hvert bud og blev kroejer for 1,1 million kroner plus 170.000 kroner til omkostninger.

arrow Læs også: Kro med fedtplettet ry får nyt liv

Kroen har været lukket i et år, da selskabet bag driften Foreningen Isefjordens Perle gav op. Den skal igennem en større istandsættelse, men det skræmmer ikke Mickael Kousted, Roskilde. Han er entreprenør og ingeniør og regner med, arbejdet kan nås, så gæster kan nyde en påskefrokost Orø Kro.

- Der kommer håndværkere efter nytår, og holdet, der skal stå for at lave og servere god, gammeldags dansk mad, er fundet. Michael Kousted har haft sommerhus på øen i tre år, og mener, Orø har brug for en kro, der kan samarbejde med de øvrige spisesteder. Selv skal han hverken stå for drift eller mad. Ud over sin entreprenørvirksomhed er han dansk konsulent for Temba Safari i Sydafrika.

arrow Kro må gennem ny tvangsauktion
24. november 2017 kl. 14:28 Opdateret: kl. 13:27
arrow Orø Kro i ny udgave står uden forpagter
22. januar 2015 kl. 13:23 Opdateret: kl. 14:07
arrow Kro rejser penge til renovering
07. januar 2014 kl. 08:08 Opdateret: kl. 14:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk