21. juni 2021
Den nye donutbutik ligger i 

Studiestræde. 

Foto: Morten Rasmussen
Den nye donutbutik ligger i Studiestræde. Foto: Morten Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snup en donut med til pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snup en donut med til pausen
Holbæk - 08. maj 2021 kl. 20:00

Med begrundelsen »det skal være sjovt at spise noget lækkert og hyggeligt«, startede Micki Christensen, mandag den 3. maj, butikken »Tasty Donut's & coffe« i Studiestræde, Holbæk.

- Donuts smager godt og de kan udsmykkes på utallige måder. Jeg har lavet en fast leveringsaftale med Svinninge Bageren, som kommer til at bage alle vores donuts, som leveres friskbagte hver morgen - og er i en størrelse, der passer perfekt i hånden, fortæller Micki Christensen.

En god pauseplacering
Han tror på at den centrale placering af forretningen vil være genial for dem, der enten kommer fra havnen og skal op i byen - eller dem, der skal have en pause fra byens aktivitet og vil ned og sidde ved vandet, for at hygge sig med lidt godt at drikke og spise.

- Man kan lige stikke herind og hurtigt købe en donut og noget kaffe, sodavand eller juice. Donuts kan alle i familien næsten altid lide, og med cirka 10 forskellige, daglige varianter, vil vi nok kunne ramme plet hos de fleste, siger han - og tilføjer, at han også er klar til at levere tematiserede donuts der bestilles på forhånd til firmaer, familiefester, fødselsdage og lignende.

Hjemmeudsmykning
Med fokus på økologi og bæredygtighed, har Micki Christensen udviklet sit forretningskoncept, der også indeholder et »samlesæt til familieunderholdning«, bestående af en pose donuts og dekorationsmaterialer, så børnene selv kan være med til at gøre dem fine, før de spises.

- Jeg er vild med sjove tiltag og med at gøre andre glade, så jeg glæder mig over at kunne åbne dørene og byde kunderne velkommen indenfor, siger ejeren.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk