26. marts 2019
Politiet har blandt andet sat overvågningkamera - den lille runde, hvide og sorte boks - op i Nygade i Holbæk
gallery icon

Se billedserie

Politiet har blandt andet sat overvågningkamera - den lille runde, hvide og sorte boks - op i Nygade i Holbæk
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart videoovervågning på gaden i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart videoovervågning på gaden i Holbæk
Holbæk - 20. november 2018 kl. 14:02
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med lidt forsinkelse er politiet på nippet til at sætte gang i videoovervågningen på to centrale steder i centrum af Holbæk.

arrow Læs også: 100 kameraer sættes op: Her vil du blive videoovervåget

Efter planen skulle politiets helt nye videoovervågningssystem have været sat i kraft i slutningen af oktober, men af tekniske årsager er det blevet forsinket.

- Kameraerne er sat op, men vi mangler noget af det udstyr, der skal transmittere videosignalet ind til politigården. Meldingen fra vores it-folk er, at det er på vej, og jeg regner med, at vi inden for 14 dage kan tage systemet i brug, siger politiinspektør Michael Flemming Rasmussen, Midt- og Vestsjællands Politi, til dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Inden videokameraerne bliver tændt og begynder overvågningen i Nygade og Vestergade, skal Holbæk Kommune have sat skilte op, der fortæller folk i området, at de bliver videoovervåget.

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at sætte to kameraer op i det centrale Holbæk som en »tryghedsskabende foranstaltning.«

Politiet har tidligere til avisen oplyst, at der ville blive sat to kameraer op i Nygade. Men det ligger nu fast, at det ene kamera er placeret i Nygade tæt på flere af byens værtshuse og natklubber, mens det andet er sat op i nabogaden Vestergade, hvor der også er et livligt natteliv.

Politiet har valgt placeringerne ud fra en vurdering af, hvor der er mest vold, uorden, hærværk og generelt utryghedsskabende adfærd.

Placeringerne er godkendt af kommunen og de berørte ejendomsejere.

Det er en pulje på finansloven for i år, der har givet politiet mulighed for at etablere udendørs videoovervågning på cirka 100 udvalgte steder i hele landet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk