14. august 2020
Festivalleder Sofie Bendixen og Skvulps bestyrelsesformand Jan Løve inviterer lokalsamfundene til idémøde på Elværket. Arkivfoto Peter Andersen.
Festivalleder Sofie Bendixen og Skvulps bestyrelsesformand Jan Løve inviterer lokalsamfundene til idémøde på Elværket. Arkivfoto Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart skvulper det igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart skvulper det igen
Holbæk - 19. november 2019 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkene bag Skvulp er allerede nu i gang med forberedelserne til næste års festival, der løber af stablen den 19. og 20. juni 2020. Festivallens tema bliver igen »kærlighed til fællesskabet« med ekstra fokus på at inddrage alle kommunens mange lokalsamfund.

- Skvulp har en drøm om, at vise vores gæster, hvor dejlig Holbæk Kommune er. I den forbindelse er der brug for alle gode kræfter og meget gerne de mange, der har valgt at bo i skønne omgivelser i vores lokalsamfund. Vi har et ønske om at inddrage de lokale ildsjæle og alle, der brænder for vores lokalsamfund, i planlægningen af næste års Skvulp, siger festivalleder Sofie Bendixen.

Skvulp indkalder repræsentanter fra lokalsamfundene til idémøde på Elværket i Holbæk, torsdag den 21. november klokken 19:

- Lokalsamfundene spiller en vigtig rolle for hele Holbæk Kommune. Der ligger en masse dejlige energier i alle vores lokalsamfund, og det er vigtigt, at lokalsamfundene har en stor stemme i hele Holbæk. Derfor inviterer vi på en kop kaffe og et stykke kage for sammen at brainstorme idéer til, hvordan lokalsamfundene bliver synlige på næste års Skvulp. Blandt andet i de debatter og diskussioner på årets bid af Folkemødet, hvor lokalsamfundene kommer på dagsordenen, lyder det fra Skvulps bestyrelsesformand Jan Løve.

Hos Skvulp Havnekulturfestival skønner man, at der sidste år var op mod 50.000 gæster til festivallen. Takket være en bevilling fra Holbæk Kommune er alt gratis på Skvulp, undtagen mad og drikke. Det gælder alle oplevelser, musik og så videre i løbet af de to festdage.

Det er nødvendigt med forudgående tilmelding til mødet den 21. november på Elværket på mail: sofie@skvulpfestival.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk