13. december 2017
Skytteformand Martin Kramer Frandsen må konstatere, at skydebanen under Knabstruphallen ikke er lovlig. Nu forsøger skytterne at få lavet en midlertidig løsning. Foto: Jørgen Juul
Skytteformand Martin Kramer Frandsen må konstatere, at skydebanen under Knabstruphallen ikke er lovlig. Nu forsøger skytterne at få lavet en midlertidig løsning. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skytterne er blevet hjemløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skytterne er blevet hjemløse
Holbæk - 17. marts 2017 kl. 12:52
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil videre er det slut med at skyde efter målskiver i Knabstrup. For politiet har af sikkerhedsmæssige årsager lukket skydebanen under den lokale hal.

- Det hænger først og fremmest sammen med, at kuglefanget ikke længere lever op til lovkravet, lyder det fra skytteforeningens formand, Martin Kramer Frandsen.

Det var egentlig meningen, at kuglefanget skulle være skiftet ud med et mere moderne af slagsen tidligere på året for penge, som Holbæk Kommune allerede havde afsat i budgettet.

Men i slutningen af januar besluttede politikerne i udvalget for Kultur, fritid og fællesskab at trække tilsagnet om det millionstore tilskud tilbage.

Det har så fået den konsekvens, at skydebanen nu er blevet lukket.

Optimistisk formand
Men trods lukningen er Martin Kramer Frandsen optimistisk. For det ser ud som om, at der kan findes en foreløbig løsning, så skytterne igen kan bruge banen.

- Vi har fået en aftale med politiet om, at hvis vi laver et midlertidigt kuglefang og skærmer nogle forskellige metalflader af, kan vi åbne banen igen. Så her i weekenden går vi i gang med arbejdet, og så håber jeg, at vi kan tage banen i brug igen i løbet af næste uge, fortæller han.

Martin Kramer Frandsen understreger dog, at der kun er tale om en midlertidig løsning.

- Den løser jo ikke de sundhedsmæssige problemer, der er med banen. Blandt andet er udsugningen ikke tidssvarende, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk