22. januar 2019
I Skvulp-dagene opføres en særlig version af Holbæk Drama Colleges succesforestilling »Tamaras Vandring«. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

I Skvulp-dagene opføres en særlig version af Holbæk Drama Colleges succesforestilling »Tamaras Vandring«. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skvulp med unge talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skvulp med unge talenter
Holbæk - 24. april 2018 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk er kendt for sit alsidige musik- og teaterliv. Skvulp festivalens ledelse har valgt, at det i år er kommunens unge talenter, som skal i front.

Unge fra Elverfolket, Teaterskolen Harlekin, Holbæk Drama Collage og Ung Holbæk vil folde sig ud på scenen i festteltet på Filmtorvet, hvor publikum præsenteres for flere forskellige teaterdiscipliner som for eksempel teaterkoncert, cabaret/revy og drama.

Blandt de i alt otte forestillinger, som opføres i Skvulp-dagene er en særlig version af Holbæk Drama Colleges succesforestilling »Tamaras Vandring«.

I og omkring Musikhus Elværket kan publikum se frem til at opleve et uddrag af Stenhus Gymnasiums kommende teaterkoncert »Breaking Up", som vises den 18. maj.

Efter teaterkoncerten indtages scenen af bands fra Holbæk Kulturskole, der kalder koncerten »Rocksplash«.

I dagtimerne lørdag den 19. maj vil Elværkets »Coming Up«-team præsentere en række navne fra vækstlaget på en udendørs scene, og om aftenen venter koncerten med Turboweekend, som er arrangeret af Musikklubben Elværket i samarbejde med Skvulp.

Leder af Holbæk Kulturskole, Christian Frank, siger: -Vi er rigtigt glade for, at Musikhus Elværket er med i Skvulp i år. Dermed får vi mulighed for at vise festivalgæsterne, hvilket fantastisk spillested, vi har i Holbæk, og samtidig præsentere god musik fra både vækstlaget og den etablerede del af branchen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk