18. januar 2019
DJ Dan Rachlin spiller op på årets Skvulp festival. PR-foto.
gallery icon

Se billedserie

DJ Dan Rachlin spiller op på årets Skvulp festival. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skvulp med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skvulp med musik
Holbæk - 17. april 2018 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skvulp festivalen den 18. og 19. maj byder i år på musik for både den yngre målgruppe og de lidt ældre publikummer.

Fredag den 18. maj står blandt andet Shaker Brothers, Bro og Bandon Beal klar på store scene på Filmtorvet, og når mørket falder på sætter DJ Lars O. gang i musikken i festteltet samme sted med musik for det unge publikum.

Lørdag den 19. maj er det Nice Little Penguins, Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene og Rush of Coldplay, der leverer musikken på Den store scene på Filmtorvet. Bagefter bliver der gang i festteltet samme sted, når den legendariske DJ Dan Rachlin sætter gang i festen og ved midnatstid slukker for Skvulp 18.

- Dan Rachlin er den rette til at sætte gang i festen lørdag aften. Han har arbejdet med musik siden teenageårene og har været professionel DJ siden 1980, siger Jan Løve, formand for Fonden Holbæk i Pinsen, der står får den årlige Skvulp festival, og fortsætter:

- Dan Rachlins store erfaring gør, at han om nogen ved, hvad musikken betyder for et arrangement, og for at det bliver en succes. Han tager publikum på en rejse tilbage til 70'ernes disco, de fede 80'ere, poppede 90'ere og krydrer det med nutidens største hits.

Det er ikke kun på Den store scene på Filmtorvet, der er musik lørdag aften. Som vi tidligere har skrevet her i avisen, bliver der gratiskoncert med Turboweekend i Musikhus Elværket. Musikklubben Elværket står desuden bag lokale musikalske indslag i og omkring Elværket både fredag og lørdag.

For de yngste festivalgæster vil der - som noget nyt - blive etableret en børneby i festivalområdet med aktiviteter begge dage. Børnene bliver heller ikke snydt for oplevelser fra Den store scene, hvor Onkel Reje starter løjerne lørdag klokken 12.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk